Възможно ли е един бонбон да накара цялото тяло да излъчва аромат на роза в продължение на часове?

Възможно ли е удоволствието от яденето на бонбони да не вреди на фигурата, а да подсилва сексапила с ухание на парфюм?

Въможно е с "българското чудо", което се превърна в хит на американския пазар, а в Женева получи най-престижната награда за иновационен продукт.

Бонбоните ДЕО не само те освежават, но благодарение на иновационната си технология, ароматът на роза се запазва в тялото, което излъчва приятен аромат дори при физическо натоварване.

Бонбоните се произвеждат на принципа на нутрикозметиката, в основата на която е регулирането на процесите в организма чрез приема на точната доза полезни вещества. Често наричат нутрикозметиката "таблетка за красота", чрез която поемаме необходимия комплекс от витамини и минерали и ставаме едновременно по-красиви и по-здрави.

Основната съставка в бонбоните е етеричното масло - гераниол, което се съдържа в розата, лавандулата и ванилията. То е с доказани качества на естествен оксидант и заедно с това притежава траен аромат, който се усвоява от организма.

Парфюмиращите бонбони са новост в Европа

Бонбони ДЕО бяха представени в Женева, където българският производител АЛПИ бе отличен с медал и сертификат за иновационен продут за 2011 г. Иновационната технология е създадена на основата на получените резултати от изследванията на японски специалисти.

Важна съставка е изомалтът на BENEO (Германия), който е единственият естествен заместител на захарта, получен от захарно цвекло. Новите бонбони освен че са без захар и с понижено съдържание на калории, имат нисък гликемичен индекс и "щадят" зъбите, което ги прави идеални за ежедневна употреба. Благодарение на бавното разтваряне на изомалта BENEO в устата, вкусът се усилва под въздействието на аромата на роза.

Опитахме ги и ги препоръчваме =)