Очарователна, рижавата коса привлича повече погледи. Никой не остава безразличен към нейните огнени нюанси. Тя не само е уникално красива, но и рядко срещана – истински природен дар за тези, които я имат.

През 2015, нюансите на червената коса са повече от всякога. Могат да варират от ягодово червено до дълбок махагон. 

#Bright - наситеният червен цвят на косата, като това на Жана Бергендорф, е отново на мода. Вярно, необходимо е малко смелост, за да го въведем в ежедневната си визия, но защо не?!

Bright

#Fire - Огнените нюанси са част от чара на рижавата коса. Без тях тя не би била това, което е - страстна, буйна, красива.  

Golden

#Purple - Сред тазгодишните тенденци в прическите, дължините и цветовете са разнообразни. Стилистите-коафьори дават пълна свобода на своето въображение, въвеждайки нови нюанси в червената палитра - като лилавите отенъци. 

 

Straw

#Cherry - Цветът череша е също от ново-наложилите се нюанси в червената палитра. Изкусителен, той стои добре на дами с много светла и порцеланова кожа. 

#Strawberry - Отдайте се на червения ягодов нюанс. Привлекателен и нежен, той придава допълнителна дълбочина на косата. 

Strawberry

#Caramel - Обичаме го като десерт, но още повече като тенденция. Карамеленият нюанс в косата е изкушаващ. Никой не може да му устои. 

Straw

#Golden - Златистото е класика в жанра, независимо дали говорим за мода или красота - не може да не го включим и в днешната селекция.  

Golden

#Orange - Този нюанс е любимият на много звезди. Блейк Лайвли, Никол Кидман и Джулиан Мур са сред най-емблематичните червенокоси знаменитости, на които този цвят стои добре. 

Orange

#Copper - Медният нюанс е изключителен. Преливащите се рижави оттенъци придават на косата особена динамика, която със силата на светлината сякаш оживява. 

 

Copper

 

#2015 - Ще бъдем честни - тазгодишният ни фаворит е естественият червен цвят на косата. Този, който стопля сърцата и разпалва духа. Този, който без излишни акценти изглежда превъзходно. 

2015