Ако сте планирали романтична среща, помислете добре какво ще хапвате. Има пет продукта, които е добре да избягвате, в случай, че не искате да провалите интимната си среща и да останете разочаровани.

Фаст фууд

Почти всички видове джънк фууд спокойно могат да бъдат наречени „калорийни бомби“. Хот-дог, хамбургер, дюнери – вкусни са, но съдържат голямо количество наситени мазнини. А те, както е известно, водят до понижаване на циркулацията на кръвта, което би било доста неуместно преди една предстояща ерекция.

Ако искате кръвта да достигне равномерно до всички органи, откажете се от хапването на фаст фууд. В противен случай ще сте изправени пред риска в най-важния момент да демонстрирате, че сте бавни и недодялани.

Снимка: iStock

Сирене и кашкавал

Какво им има на сирената, ще попитат много хора. Все пак от тях се приготвят толкова вкусни ястия. А и нали сиренето често попада в списъка с полезните храни.

Оказва се, че сиренето притежава способността да прави спермата по-вискозна (гъста като слузта на райската ябълка). Освен това, при някои хора след консумацията на сирене се наблюдава тежест в областта на долната част на корема. Да получите удоволствие от секса, докато изпитвате желание да отидете до тоалетна, е доста сложно.

Снимка: iStock

Пържени картофи

Пържените картофи са „богат“ източник на вредни трансмазнини, които водят до понижаване на нивото на тестостерона и влошават кръвообращението. Освен това, хрупкавите пържени картофки често са посолени повече от необходимото, а всички знаем, че солта влияе отрицателно на кръвното налягане.

Колкото и да са вкусни и да не можем да им устоим, пържените картофки нанасят голям удар върху либидото, затова избягвайте този продукт преди интимна среща.

Вижте още кои храни да избягвате преди секс във Frida.bg.