Певицата Белослава отдавна е известна, освен с топлия си глас, който разлива от сцената, и с майсторството, с което умее да комбинира черноморски барбун с доматен сос и тиквени брускети с горгонзола. "За нас храната е изкуство" - е слоганът Atelier Restaurant Sofia, другата паралелна любов на Белослава, освен музиката. И може би наистина готвенето и пеенето са двете изкуства, които се съчетават по най-чуден и естествен начин.

Карамелен тарт с лешници и сол - нежна коричка и богат пълнеж от златиста захар и хрупкави ядки. В съкровищницата от интересни десерти Белослава има още грис халва с портокали, мед и канела, изрелски кекс с шоколад и орехи, чийзкейк с бял шоколад и др.

Обикновените ореховки също изглеждат особено апетитно. 

Припомняме, че около Коледа соул дивата издаде книга с рецепти под името „В топлата коледна кухня“. 

„Ето я първата ми готварска и спретната книга с коледни рецепти. Оказа се доста трудно да избера измежду хилядите рецепти и невъзможните за контролиране мои мисли, кои от тях, и под каква форма да влязат в книжката. Е, направих едно коледно меню, което си мисля, че ще създаде допълнителен уют, ще ви стопли и ще остане за спомен.", написа тя към снимка си във Facebook, с която анонсира изданието.