Христина Харалампиева е на 29 години, от София и е поредният участник, напуснал "Фермата" след дуел. От 15-годишна живее сама, след като родителите й решават да се преместят на село, а тя остава в града. В момента Христина тя ги издържа финансово и ги подкрепя духовно. Изживява бурно всеки миг от живота си. Категорична е, че тази година жена трябва да е победител.

Кое във Фермата“ ти беше най-трудно?
Скучната работа. Като ме караха да кова душеме, ми доскуча. Забих 10-15 пирона, заковах чехлите на Дидо и си излязох. Като ме карат дълго време да правя едно и също ми става скучно. Затова и не мога да работя за някого. Шефове на главата си не харесвам и не могат да ме контролират. Адски трудно ми беше да понасям и скучните хора. Митко, например, спеше навън и цялото пространство беше негово. Ние един ден седмично седим навън и се забавляваме, а на него му е тежко от това. И кой да му го каже, че недоволстваме? Що да не е Христина.

Какво научи за себе си от формата?
За пореден път научих, че съм лесно адаптивна към средата, в която съм – независимо от това какво трябва да ям, къде трябва да спя, колко рано ще ставам и с какви хора трябва да бъда. Научих и че не е толкова важно да бъдеш открит. Никой не го интересува какво става вътре в мен. Бях наранена в много моменти, в които се самоизлъгах, заради това, че исках да разкрия някого, независимо от цената. Това е нещо, което искам да променя в себе си.
Нищо контролирано от друг човек не е мое. Това научих.

Готвиш ли?
Обожавам да готвя. Но имам една особеност – аз съм голям тертиплия. Ям с очите си. Искам храната ми да изглежда красиво, да е в малки количества, да ми е много вкусно. Това ни беше проблем, когато с опитвах да готвя във "Фермата". Да готвиш за 21 прасенца, не е като да готвиш за трима. Това ти пречи. Да не говорим за ограничението на подправки. Имаше сол, червен и черен пипер. Чубрица се появи впоследствие. Джоджен и мента - от градината. Златни ръце има човекът, който я е отгледал тази градината. От пиле мляко имаше там!

Всички мои приятели, които са идвали на гости, са се учудвали от красивата подредба на чиниите, от ястията ми. Дори и за себе си си го правя красиво – паля си свещи, правя си първо, второ и трето, сипвам си аперитив към салатата, основното ям с друга напитка. Обичам да изпитвам удоволствие от храната!

Какво си готвиш най-често?
Зеленчуково къри. Обичам индийски подправки и кухня.

А месце към него?
7 г. бях вегетарианец. За "Фермата" се напънах да започна да ям месо отново. Не исках да съм в тежест на никого от участниците. Не знаех дали там ще има други вегетарианци, дали ще имам поддръжници. Защото аз бях много крайна – не давах да се бърка в моите ястия с лъжица, в която в бъркано в нещо с месо. И това щеше да е поредната бримка в моя чорапогащника за скандали във "Фермата".
Много трудно ми беше. В началото изяждах едва по две хапки кюфтенце. Исках да има повече подправки, за да притъпи вкуса на месото. Организмът ми го отхвърляше. След "Фермата" пак ще спра месото. Нямам нужда от него.

Кой искаш да спечели?
Ваня Стамболова. Заслужава не само защото ми е близка, а защото идеята, която има за реализация на парите, е най-смислената. Тя иска да ги вложи в място, на което да тренира децата, чиито родители нямат високи възможности.

Изберете магазин

Разгледай онлайн нашите промоционални брошури

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите. Всички цени са в лева с включен ДДС.
Advertisement