Проучване на пазара показва, че хората, които възнамеряват да пазаруват по време на Black Friday, обикновено имат точни места, към които са се насочили доста време преди самия ден. Средната планираната сума за пазаруване на този ден е 400 лв.

Защо все не хващам готините неща? Изчезват бързо!

Имайте предвид, че черният петък започва още в четвъртък. Много сайтове пускат офертите си в четвъртък вечер. По-наблюдателните и запалени по онлайн пазаруването фенове веднага селектират най-изгодните оферти. Мобилните приложения могат да стартират промоциите дори с няколко часа по-рано от основния сайт. По тази причина артикулите може и да се изчерпат до истинския черен петък.

Създай списък с любими продукти 

Разгледайте сайтовете предварително. Направете си списък с желаните стоки и модели. Така, когато BLACK FRIDAY започне, лесно ще проследиш офертите за тях.

Всички оферти, които са част от кампанията, се предлагат до изчерпване на наличните количества. Ако станете по-рано поне този петък, може да намерите доста изгодни неща.

Прегледайте цените преди Черния петък. Така ще можете да ги сравните в деня на промоциите. Да не се лъжем – не всичко е изгодно.

Направете си регистрация в сайтовете предварително. Това ви прави една стъпка пред останалите.

Какво и откъде можем да купим изгодни за кухнята

1. Абсорбатори, плотове с котлони, фурни - в mebelino.bg тези артикули ще са намалени с от 5% до 16%; големи електроуреди за кухнята – E-mag. 

2. Кафемашина и винтоверт за кухненски шкафчета
£39.00 ще спестите, ако сте си харесали кафемашина De'Longhi ECZ351В. В седмицата на черния петък в Amazon е намалена от £199.99 на 160.99. Винтовертът не е първото, за което се сеща една домакиня, но е уред, който е нужен и в кухнята. Bosch IXO е на цена от £29.99, при регулярна - £39.99.

3. Черните петъчни оферти в olele.bg пък включват супер атрактивни артикули, които иначе може и да не си купите. Но със сигурност ще ви е забавно да ползвате диспенсер дозатор за тесто за кексчета, очила за рязане на лук, мини ренде за чесън, моп пантофи, лист за изрязване на соленки и др.

4. Текстил за кухнята във vivre и home-max.bg; чинии и посуда - chiniiki.com; както и exo.bg.

5. Моловете в София обещават намаления до 70%. Имайте предвид, че в някои магазини намаленията са частични, т.е. само на определени артикули, в други – на всичко. В мол Варна ще има намаления до 80%. Черният петък в мол Пловдив ще е в понеделник! Намаленията и тук са от 10 до 70%.