Примата на българската естрада Лили Иванова изненада участничката в "Гласът на България" Гергана Стоянова, която миналата неделя изпълни нейната песен „Покруса“ в предаването. Великолепното изпълнение на Гергана не само впечатли четиримата треньори и накара всички да обърнат столовете си, а докосна и самата Лили Иванова.

Снимка: Гласът на България

Ден след излъчването на епизода от Кастингите на тъмно, в който Гергана участва, тя получава обаждане от екипа на Лили Иванова, за да изкажат благодарности и впечатления от нейната интерпретация на песента. Не след дълго Гергана получава и изненадващ подарък от самата Лили – букет и албум със специално послание.

Снимка: Гласът на България

„Да изпея песен на великата Лили Иванова в национален ефир беше голяма отговорност за мен! Знаех, че въпреки всичко трябва да се представя по възможно най-добрия начин и не подозирах, че моето изпълнение ще стигне до нея и ще я докосне... Дори не съм си представяла, че ще получа подобно признание от самата Прима Лили Иванова! Изключително съм благодарна, все още не мога да повярвам какво се случи! По-голямо признание и чест аз не съм получавала! Благодаря! Поклон, Лили Иванова“, споделя Гергана.

А какво ще се случи тази неделя в новия епизод на "Гласът на България" – вижте тук: