.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Сила за отказване от цигарите

д-р Вергиния Николова | преди 5 години
Снимка:Thinkstock/Getty Images
Чай вместо кафе, положително настроение чрез спортуване и музика за душата

Отказването от цигарите е труден процес, но не е невъзможен. Обществото на победителите екс пушачи е огромно. Универсалният начин за преодоляване на навика да се пуши е чрез занимания, създаващи положително настроение. Само щастлив човек има силата да преодолява всичко, което го спъва и разрушава здравето му.

Информацията за опасностите е достатъчно богата, но е по-добре човек да разбере как да изяви енергията и силите си без цигарите.

Насочете вниманието си към предимствата на живота без цигарен дим: екс пушачите имат повече пари, по-добро здраве, по-добро качество на живот и със сигурност миришат по-добре.

В сайта "Откажете цигарите с Барса“ може да прочетете мисълта: "След като победите цигарите, нищо няма да ви спре да постигнете целите си”.

2110165207.jpg
Снимка:Thinkstock/Getty Images
Бившите пушачи - модели за подражаниеУспелите екс пушачи се чувстват и изглеждат по-добре, имат повече пари и кипят от енергия
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите