.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Правилният начин за пускане на водата в тоалетната

LadyZone.bg | преди 1 година
Снимка: istockphoto.com

Темата въобще не е секси. Ама въобще. Но, като се замислим, всички ходим до тоалетна, всички я използваме и всички пускаме водата след себе си. Така че темата засяга всяко живо същество на планетата, представител на вида хомо сапиенс.

тоалетна чиния
Снимка: istockphoto.com

Едва ли някога сте се замисляли има ли правилен начин да пуснете водата. Просто натискате копчето и работата е свършена. Ако искате от тук нататък да постъпвате с грижа за здравето и чистотата у дома обаче, ви представяме как правилно да извършвате това ежедневно задължение.

6 неща, които чистниците не правят

Преди да пуснете водата, задължително пуснете седалката. Когато пускате водата, а тя е вдигната, това води до разпръскването във въздуха на частици, които, както можете да се досетите, са именно фекални води. И ако си мислите, че височината, до която достигат, е малко, то ще ви изненадаме – миниатюрните капки се разпръскват на височина от 4,5 метра, което означава, че те достигат, не само до плочките, мивката и мебелите, но и чак до тавана на тоалетната.

тоалетна чиния
Снимка: istockphoto.com

Така че, всеки път, когато пускате водата с отворен капак, разпръсквате във въздуха фекални води. Пускането на седалката на тоалетната чиния е допълнително движение и усилие, което трябва да направите, но пък резултатите ще са чиста баня или тоалетна.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите