.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Колин Фарел, Робърт Дауни-младши, Денис Куейд – лошите момчета, които станаха добри

LadyZone.bg | преди 5 години
Колин Фарел Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Вижте кои звезди попадат в тази графа

Веднъж спечелиш ли си титлата "лошо момче" в Холивуд, няма добро дело на този свят, което да ти я отнеме. Клиники за рехабилитация, публично разкаяние, благотворителност, луда отдаденост на професията и здраво семейство – да, тези неща ще променят живота ти, но никога няма да заличат онези 10/15/20 години бурен живот от спомените на хората. За публиката бивши лоши момчета няма и всяко твое "наздраве" ще е сигнал, че може отново да се завърнеш към палавия живот.

Вижте нашата селекция "лоши момчета", които влязоха в правия път и попадат в графата "бивши лоши момчета"... докато не стъпят накриво.

Робърт Дауни-младши 

робърт дауни-младши, робърт дауни, getty
Робърт Дауни-младши Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Най-дългогодишната любовница на Робърт Дауни-младши е... дрогата. За щастие, тази любовница вече е бивша. От 1996-а до 2001-ва актьорът многократно е арестуван за притежание на наркотици и преминава през няколко рехабилитационни курса, за да се отърве от зависимостта си, но дълго време усилията му са неуспешни. Лудият живот и дрогата съсипват кариерата му. Когато през 2000г. влиза в сериала Али Макбийл, представянето му е високо оценено от критиката и публиката и всички решават, че може би има надежда за спасение на кариерата на актьора. Той обаче не успява да остане "чист" и си печели уволнението. След като най-накрая изтрезнява в началото на новото хилядолетие, нещата си идват по местата и симпатягата дори печели "Златен глобус" за ролята си на Шерлок Холмс.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите