.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Снимка на деня: Лифтът до Черни връх

Евгений Милов | преди 15 седмици
Снимка: Евгений Милов
Хванахме седалковите лифтове "Лале 1" и "Лале 2" до върха на Витоша планина

Ако още не сте разбрали, на Витоша това лято (чак до ноември) ще работят седалковите лифтове "Лале 1" и "Лале 2", които стигат до подножието на Черни връх. Цената от станция до станция в едната посока е 7 лева за възрастни и 5 лева за пенсионери, студенти, ученици и деца до 12 г. В случай, че искате да ползвате билет и за двата седалкови лифта в едната посока, цената става 12/10 лева. Идеалният вариант е да си вземете билет за "Лале 1" и "Лале 2" в двете посоки, като цената е 17/15 лева. До първата станция на "Лале 1" можете да стигнете удобно с кабинковия лифт от Симеоново, като слезете на станцията преди хижа "Алеко". Вижте само каква поразителна гледка предлага над София и няма да се поколебаете да тръгнете още следващия уикенд към върха. Ще се видим горе!

Снимка на деня: Радарната станция на Черни връхВитоша крие извънземни сцени

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите