Знаете ли кой е най-големите плюсове на клубните концерти пред тези в зала или на стадион? Създават интимност между изпълнителите и публиката, точно така. Както стана с новия гиг на Криста Бел в София, този път в столичния клуб Mixtape 5. Криста Бел, известна още като специален агент Тами Престън от култовия сериал "Туин Пийкс", изнесе мистично и вълнуващо шоу в нощта на 8 ноември.

Надали има човек, присъствал на концерта й преди две години в Sofia Live Club, който да е останал равнодушен от новината за събитието - а този път беше още по-добро от предното. Чухме всичко важно от последните й албуми "We Dissolve", "Feels Like Love" (който излезе в началото на април тази година) и съвместния с Дейвид Линч "This Train". Като броим Атина, софийската дата беше единствената спирка на Балканите за есенно-зимното европейско турне "Time Never Dies" на музата на режисьора Дейвид Линч, както е известна още Бел.

Заедно с Криста на сцената излязоха Кристофър Смарт (басист и съавтор на песните от "We Dissolve" и "Feels Like Love"), барабаниста Джейсън Олтман, когото също познаваме от концерта през 2017 г., и – за първи път в България – Джон Санчес (китари). Тексас направо си каза думата... Криста Бел ни потопи в интимна мъгла и клубна тъмнина, където думите са безполезни – снимките в галерията казват всичко.