Известният рок китарист Джими Пейдж, на 79-годишна възраст, наскоро представи новата си приятелка Скарлет Сабет на дъщеря си. Тя е на 34 години и е с 18 г. по-млада от дъщеря му. 

Китаристът запозна двете си близки жени на пищна вечеря в Дубай. Луксозната вечеря послужи на семейството като идеален повод да изгладят някои недоразумения помежду си. Тримата се събраха, за да сподели запомняща се вечер и сърдечен разговор. 

Снимка: Getty Images

За Пейдж представянето на Сабет на дъщеря му е важно събитие, което показва и дълбочината на чувствата му към неговата приятелка, както и желанието му тя да бъде част от семейство. Като баща, той несъмнено цени одобрението и приемането на романтичния си партньор от своята дъщеря. Тя е на 52 години. 

Снимка: Getty Images

За Сабет срещата с дъщерята на Пейдж също представлява важна стъпка в отношенията им. 

Джеймс Патрик Пейдж известен повече като Джими Пейдж е британски рок-китарист, роден на 9 януари 1944 година в лондонското предградие Хестън, Мидълсекс. Той е основател и неизменим член на популярната рок група "Лед Цепелин". Определян е от мнозина фенове и критици като един от най-добрите и влиятелни китаристи в историята на рок музиката. 

Скарлет Сабет е родена през 1990 г. Тя е английска поетеса и изпълнителка, живееща в Лондон. Автор е на четири стихосбирки, а през 2019 г. издава Catalyst - албум с думи, продуциран от нейния партньор Джими Пейдж.