В поредната битка за превъзходство във "Фермата" Канатица и Елбетица се състезаваха в играта, чиято крайна цел е да се залее напълно с вода лежащ във вана представител на другия отбор.

Снимка: bTV Media Group

Елбетица трябваше да „удавят“ Павел. Шампионът по джудо и джиу-джицу издържа стоически на студената вода и успяваше да диша над металната решетка толкова дълго, че "зелените" бяха почти сигурни в своята загуба.

Снимка: bTV Media Group

Никой не очакваше крехката Присияна да издържи повече време в студената вода.

Снимка: bTV Media Group

Тя обаче е тренирала 5 години плуване и поднесе голямата изненада в битката.

Снимка: bTV Media Group

Присияна успя да се задържи над водата цели 38 минути и 58 секунди, докато времето на Павел бе 26 минути и 37 секунди.

Снимка: bTV Media Group

Коя е Присияна?

Присияна Люцканова е на 23 години, от Гурково, но живее в Саутхемптън. Актриса. Обвързана.

Снимка: bTV Media Group

Напуска България, за да търси по-добра реализация на Запад. Решава да замине в чужбина на 17 години и осъществява своя план на 19, когато пристига в Англия. Завършва актьорско майсторство в Саутхемптън. Работи и с хора с ментални увреждания. Помага им да се чувстват толкова важни и ценни за обществото, колкото и всички останали.

Снимка: bTV Media Group

Присияна е израснала в малкото градче Гурково. От дете е в градината и на нивата. Когато си е България, ходи с черно под ноктите, а в Англия е гримирана и пред камера. Въпреки че в момента се развива професионално зад граница, е убедена, че крайната й спирка ще бъде България.

„Влизам във „Фермата“, защото пораснах достатъчно, за да бъда част от нея. Мечтая да развия българщината си и да се свържа с това, което ми е дадено. Един ден ще бъда майка и искам да възпитам детето си в старите, традиционни ценности. За мен „Фермата“ е по-добрата България“, казва тя.

 

Снимка: bTV Media Group

Повече за "Фермата" 9 ще откриете в сайта на риалитито. Целите епизоди можете да гледате в btvplus.bg