Балерината от Софийска опера Мартина Сергиева сподели в „Преди обед“ как се е променил животът й след участието във "Фермата" 9.

„Липсва ми цялостното преживяване и усещане от „Фермата“. Там всичко е много различно, друг свят, други хора. Ти също се променяш, което е много полезно и приятно приключение. Не мога да откроя някой специален момент. Имаше и трудни, и лесни моменти, много смях и сълзи. Бях много емоционална, което не е присъщо за мен. Много плаках – от смях, от всичко“ – призна Мартина, която на финала на риалитито получи подкрепа от Орлин Павлов.

Тя добави, че е станала разпознаваема и хората често я спират, за да й кажат добри думи.

„Радвам се за обратната връзка, която получих. Имах съобщения от много хора, които ме смятат за добрия пример, припознават се в мен“ – сподели Мартина, която обича да пътува и е посетила село Боснек след края на „Фермата“.

„Там има един извор Живата вода. Ходих и до Фермата, в която не може да се влиза, но стъпих на арената и такива картини оживяха в мен“ – разказа балерината.

Тя започва да учи балет сравнително късно – на 9 години.

„Госпожата ми каза „Много си стара за балет“, но с упорит труд успях да вляза в балетното училище. Не знам дали ще успея да играя до 45-годишна възраст. Сега съм на 26 и тялото започна да се обажда, иска почивка“ – призна Мартина, която има и журналистическо образование.

Тя развива и инфлуенсърските си занимания, има два канала в YouTube.

„С приятеля ми сме заедно от 7 години. Срещнахме се в балетното училище, колеги сме. От 3-4 години живеем заедно. Не е проблем, че по цял ден сме заедно. Външен човек не може да разбере колко е трудно да си балетист. Хубаво е да имаш до себе си някой, който те разбира“ – сподели Мартина Сергиева.