Няма две мнение по въпроса, че Холи Бери е секси мацка. Знаем, че е над 40 и нещо, но правим справка с Уикипедия и о, тя е на 52 навършени години. Да, 66 набор, а всяка млада девойка в Холивуд може да й завиди не само за филмографията, но и за тялото. На 46 ражда син, преди това има и дъщеря. Колко 52-годишни дами познавате, които изглеждат така?

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

На мнение сме, че дебелата банкова сметка има значение за това да можеш да си позволиш да изглеждаш така на тази възраст. Гените също не трябва да се подценяват, но желанието и упоритата работа е това, което не могат да ти дадат ни парите, ни баба ти.През последните 10 години Холи Бери тренира бокс – спортът, който тя твърди, че натоварва и тренира всички групи мускули. Склонни сме да й вярваме, защото актрисата може да си позволи, както къси поли, така и изрязани деколтета – и двете й стоят фамозно.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos„Боксът все още се смята за един от най-добрите спортове, които тренират цялото тяло. Извайвате всеки мускул и топите калории и мазнини. Той драстично намалява нивата на стрес, развива координацията между ръцете и очите и изгражда увереност и дисциплина“, сподели тя в Инстаграм.

Разгледайте и снимките, които Холи е споделила. Вдъхновяващи са, надъхващи и предизвикващи!„Тренирам бокс през последните 10 години, през последните 3 от тях – постоянно, и ми харева, че всеки път научавам нов начин да предизивкам себе си и да тренирам нова група мускули. Предизвиквам ви да наденете боксови ръкавици и да се впуснете в приключението. Обещавам, че ще е забавно, ще повишите адреналина си и в същото време ще изваяте мечтаното тяло.“

Снимка: Getty Images/Guliver Photos