В 18-и епизод на "Ергенът" Джия и Айлин обсъдиха как при разговори насаме с Евгени са установили, че имат много прилики с него. Това накара Джия да произнесе странната реплика „Един мозък в две тела“.

Снимка: bTV Media Group

 

„О, това не е добър вариант. Явно мозъкът е голям. Дано им стигне, за да грабнат сърцето на Евгени“ – коментира Люси.
„Мисля, че няма да им стигне“ – откровена е Марта.

Снимка: bTV Media Group

В епизода Евгени покани на среща пет момичета.

„На срещата май са тези, дето са му най на сърце, плюс Поли“ – смята Марта.
„Поли е забавна. Сладка е“ – добавя Люси.

Снимка: bTV Media Group

Двете са единодушни, че сега Джия е по-спокойна и балансирана, докато в началото е била притеснена и плаха. Според участничките от първи сезон, е нормално непоканените на срещата да завиждат, защото изпускат интересно преживяване и за пореден ден трябва да стоят затворени в имението.

Вечерята на Евгени с петте дами те коментират с думите „Станали са си достатъчно близки, за да си правят хапливи шегички. И при нас беше така“.

Снимка: bTV Media Group

По-късно на коктейла непоканените дами разпитваха останалите как е минала срещата.

„Непоканените критикуват останалите, че са се забавлявали, а не са говорили на философски теми… Тук има два лагера – на забавните и другите – по-дълбоките и сърцераздирателните, които все гледат да е драматично“ – анализира Люси.

Снимка: bTV Media Group

Падането на Валерия по време на коктейла Люси определи като резултат от проклятие.

„Някой я прокле. Хората със зелени очи могат да проклинат, а тук са две. Ох, а Елена пита: поне среща имаше ли?“ – възмущава се Люси.

Снимка: bTV Media Group

Тъй като Пам напусна риалитито по лични причини, в края на вечерта всички получиха рози.

„Всички се усмихнаха. Само Айлин се дразни, че никой не е отпаднал. Дори не може да го прикрие“ – убедени са участничките от първи сезон.

Снимка: bTV Media Group

„Моят фаворит е Валерия. Само трябва да разбере, че освен животните има и хора. И аз бях така като малка. Сега имам и дете. В един момент разбираш, че и хората са важни“ – откровена е Марта.

Снимка: bTV Media Group

Цялото видео можете да гледате в btvplus.bg.