Лъчезарната и усмихната Поли напусна "Ергенът", след като не получи роза на церемонията.

"Ти си абсолютно всичко, което една жена може да иска в живота. Пожелавам ти да избереш най-правилното момиче за теб и да ме поканите на сватбата". Това пожела тя на Евгени на раздяла. 

Феновете на предаването харесаха Поли, заради нейното чувство на хумор и естествено поведение. И макар Поли да беше безкрайно открита и откровена в предаването, има неща, които малко хора знаят за нея. 

10 ФАКТА ЗА ПОЛИ, КОИТО НЕ ЗНАЕТЕ

1. Записва се за "Ергенът", защото харесва подобни риалитита и искала да изпита уменията си да комуникира с хора. 

2. Остава приятелка с много от момичетата там, поддържа отношения с тях и навън и не съжалява за нищо, което е направила в риалитито. 

3. Детската й мечта е да бъде актриса в Холивуд. Поли участва в сериала "Мен не ме мислете", където името на героинята й също е Поли. Мечтата й всъщност е да бъде актриса. 

4. Тренира полденс и обича да рисува. 

5. Кара черен мерцедес, който си е купила сама, без помощ от родители или гадже. 

6. Poлина е от град Велинград, но от над 12 години живее в София. Завършила е „Фармация“ в Медицинския университет в София и се гордее, че е сред малкото студенти, които са взели държавните си изпити от пръв път. В момента работи като сътрудник клинични изпитвания в международна фармацевтична компания, базирана в Дъблин, Ирландия.

7. Oт години е готова да създаде семейство, но все още не е срещнала подходящия мъж, с когото да си допаднат максимално.

8. Поли изключително много прилича на своя домашен любимец - котката Мишел. 
"Заради очите, омбрето и маукането" - уточява причината за приликата участничката в "Ергенът". 

9. Когато е на плаж, предпочита да е с цял бански. 

10. В социалните мрежи много хора я нарекоха Дънкан Маклауд, заради дългото време, вкоето остана в "Ергенът".