„Габриела за първи път остана безмълвна. Нямаше какво да каже просто“ – казва Надя в промо клипа за епизод 9 на "Ергенът", който ще гледаме в сряда от 20:00 ч. по bTV.

От видеото разбираме също, че Габриела и Памела обмислят дали да не разкрият пред всички, че са сестри.

„Войната тепърва започва. Цяла България ще е в шок“ – е поредната силна реплика на Виктория, която чуваме в рекламата.

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg

И докато чакате пизода, може да видите на кого са обсолютни двойни момичетата от "Ергенът". Много от тях приличат на световноизвестни звезди или на популярни лица от българската сцена. 

Двойници - това е терминът, който обикновено се използва за хора, които си приличат изключително много. Интересно е, нали?  Всеки от нас може да има свой двойник на този свят, дори и в света на известните личности. Някои от тях си приличат толкова много, че бихме могли да ги объркаме с близки роднини или с личности от историята. 

Напусналата шоуто Мария Стоянова не влиза в тази класация.

Тя обаче има нещо друго, с което се отличава от останалите ичастнички. Тя бе първият участник в романтичното риалити, който има зад гърба си не един, а два развода.

„Когато бракът е изчерпан, по-добре да се прекрати и да останете в адекватни отношения. Всеки да продължи напред и да търси щастието си“ – коментира Мими в "Преди обед".