„Най-накрая започнаха да падат маските“, каза Кристина Добрева от „Ергенът“. Тя напусна романтичното риалити, след като не получи роза на последната церемония в риалитито. „Много хора имат маски и когато времето напредва, започва да се вижда кой – кой е“, сподели тя в "Ореди обед".

„Когато влизаш с идеята да намериш любовта, ти търсиш начин да разбереш как се чувства човекът отсреща“, обясни Кристина. Тя е категорична в едно – повечето момичета са влезли в риалитито, за да намерят своя момент слава.

„Виктория е бомба със закъснител“, призна Кристина.

Кристина открива любовта след напускането на предаването. „Не съм фен на плитките разговори“, обясни тя. За да може някой да те дърпа напред, също трябва да бъде ерудиран и да знае цената на успеха, смята дамата, напуснала риалитито. 

За човека до себе си Кристина казва, че притежава „етикет и обноски“. Но това не пречи на двама им понякога да си поръчат джънк фууд.

Надежда е жената, която трябва да спечели, според Кристина. Ето защо.

„Моят фаворит е Надежда Вишева“, сподели дамата, напуснала предаването.

Снимка: bTV Media Group

Тя притежава цялата класа и финес, необходими на една истинска дама. „Надежда за мен си е приятел не само вътре, но и в живота извън имението“, добави Кристина.