Романтична, нежна и усмихната, Надежда от "Ергенът" не спира да мечтае за своята стваба. Представя си я край морето. 

"На плажа. Заобиколена от най-близките си - в тесен кръг."

за да поддържа добра форма, Надежда има изграден навик със закуската, която хапва.

"Яйца, фреш и кисело млекце" - споделя тя за любимите си храни. 

Надежда е много креативна и обича да изненадва човека, в когото е влюбена. На нея също са й правили различни приятни романтични жестове. 

Най-романтичното нещо е било в продължение на седмица да й подаряват по едно лале всеки ден. Това са и любимите й цветя. 

Макар в имението да се показва като спокойна и улегнала жена, в живота на Надежда има място за много спонтанност. 

"Най-лудото нещо, което съм правила, е да замина за Италия. Купихме си билети с приятелки и заминахме на следващия ден. Пихме вино и ядохме паста."

Надежда имаше известни притеснения, преди да признае на Алек, че има дете. 

„Да, имах брак в Гърция. Имам и 7-годишен син, с когото вече три години сме в София. Опитвам се да съм като Шива и да се справям с всичко. Единствено се затворих малко повече, притеснявах се да допусна мъж в живота ми. Мъжете в България са тесногръди, притесняват се от предишен брак и когато жената има дете“ – призна родената в Карлово Надя.

По-късно тя показа, че може да бъде още по-смела и да поеме инициативата. 

„Реших, че това е моята вечер. Дърпам го настрани и той е учуден. Притеснена съм, пърхат пеперуди в стомаха“ – сподели 34-годишната дама, която заведе Алек в градината и го целуна. 

Надежда Вишева е HR специалист, родом от град Карлово, но понастоящем живее в София. Прочетете повече за нея.

Определя се като слънчева и емоционална мечтателка, смела в преследването на мечтите си. Майка е на 7-годшен син, с което е изключително горда. В миналото съдбата на Надежда ѝ поднася златна клетка, но тя избира свободата… На 21 години заминава на почивка в Кавала, където среща чаровен грък – впоследствие и неин съпруг.

Той притежава семеен бизнес с хотели и ресторанти и Надежда години наред живее в лукс на брега на морето. Животът ѝ изглежда като романтичен филм, докато в него не се намесва голямата гръцка рода на мъжа ѝ.

След раждането на детето ѝ свекърите започват да се опитват да контролират живота ѝ, като Надежда постоянно получава наставления, включително и за това как да кръсти сина си.

Така минават няколко години, в които Надежда се чувства като затворник в рая – имала е всичко материално, но не е била щастлива. В опит да промени това, тя събира смелост да се опълчи на властната си свекърва, но мъжът ѝ не застава на нейна страна.