В предпоследния епизод на "Ергенът" видяхме последната за сезона „Церемония на Розата“. До нея достигнаха три дами. Първата роза Алек даде на Магдалена, а второто цвете бе за Надежда. Така на крачка от големия финал романтичното риалити напусна Йоана.

Днес 25-годишната стюардеса от Перник гостува в „Преди обед“, за да сподели емоциите си от участието в "Ергенът".

„Не ти ли се искаше приятелят на майка ти да беше хвърлил Алек в басейна при тази развръзка?“ – попита водещата Яна Донева.

„Да, определено бях много разочарована“ – отговори Йоана.

На въпроса „След всичко излъчено и след като си видяла как се целува с другите, нямаш ли усещането, че си подведена?“ стюардесата поясни:

„Да има такова усещане, че съм била заблудена. Всяка е имала специални моменти с него, особено трите финалистки. Не знам Алек как се е чувствал. И с трите ни е имал прекрасни моменти, казвал ни е силни думи, като и трите сме били убедени в неговите чувства. С коя не е искрен – не мога да кажа“.

„Алек винаги ни е питал как се чувстваме, стараеше се да не ни обиди, винаги ни изслушваше. Да, представяла съм си живота с него след "Ергенът", особено след първата ни среща. Смело мога да кажа, че бях влюбена в него“ – добави Йоана.

Тя коментира и подмятанията на Габриела, че си търси пилот за мъж, както и че стюардесите са сервитьорки във въздуха.

Снимка: bTV Media Group

„Ако търсех пилот, нямаше да съм в "Ергенът". Не сме сервитьорки, защото минаваме много обучения за безопасност, гасене на пожар, приводняване, първа помощ. Как да различаваме инфаркт и инсулт. Имала съм такива ситуации във въздуха с хора, които се нуждаят от първа помощ“ – разказа Йоана.

Снимка: bTV Media Group

По време на играта с пайовете тя удари малко по-силно Габриела, която се ядоса и за малко не се стигна до бой.

Снимка: bTV Media Group

„Усетих, че Габриела има ярост към мен и се опитах да запазя спокойствие. При силни емоции не си знаеш силата, не съм целяла да я нараня“ – поясни стюардесата.

Относно Габриела тя припомни, че който има връзка в реалния живот, няма място в предаването. Две сестри също не е справедливо до някаква степен, защото не е нормално да си бъдат конкуренция за един мъж.

„Все още нямам мъж до себе си, за съжаление или за щастие, не знам. "Ергенът" е преживяване, което няма да забравя. Остава си опит и спомен за цял живот“ – обобщи Йоана, която поддържа контакт с приятелките си от предаването и дори ходят заедно на екскурзии.