Ергенът Алек Младенов сподели емоциите си, след като стана един от най-разпознаваемите мъже в България.

„Не съм свикнал с това. С вниманието, с харесванията, със съобщенията от различни хора, дори с постовете тук. Над 10 000 души ме следват вече…“ – пише Ергенът в Инстаграм, а междувременно последователите му там вече са над 11 000.

„Социалните мрежи са нещо ново за мен. Надявам се с времето тази дистанция да не ми бъде толкова чужда, както и да намеря начин да общувам с вас по-открито и да давам същото прекрасно отношение, което вие ми давате. Благодаря ви!“ – откровен е 29-годишният бизнесмен.

„Готин си, дерзай“ и „Страхотен човек сте и много добър. Рядко се срещат такива мъже!“ – написаха две негови последователки, а трета добави „Наслаждавай се и успех в избора на дама за твоето сърце“.

"Ергенът" се излъчва всяка сряда и четвъртък от 20:00 ч. по bTV. Какво предстои в епизода тази вечер – вижте тук:

Целите епизоди можете да гледате на btvplus.bg.

В епизода, излъчен снощи, Алек и Маги разговаряха насаме в двора на имението.

„Отдавна не ми се беше връщало сърцето от гърлото до корема и обратно. Трепереха ми краката. Не знам как стана… Маги, ние с теб почти не се познаваме. Когато дойде навън, ме връхлетя една огромна любов. Чувствах се абсолютно засмукан“ – призна Алек.

„Не мога да се храня, отслабнала съм. Никога не съм се влюбвала от пръв поглед… до този момент. Аз не търся просто любов, а любовта на живота си“ – сподели Маги и двамата се целунаха.

„Отдавна не съм бил толкова щастлив“ – призна Алек.

Вижте повече във видеото най-горе.