Вижте какво очаква всяка зодия през октомври в любовта, работата и здравето:

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ОКТОМВРИ  2019

 

ОВЕН

 

Работа: Отложете деловите срещи и разговори. Ако не е възможно тактът и умението да изслушвате са задължителни. Въпреки че не бива да подписвате договори, поне не пропускайте да научите полезното за вас и когато прецените че сте готови да го приложите. Не ви съветвам да назначавате или уволнявате ваши подчинени.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не бива да се притеснявате и да се вглеждате в себе си само защото усещате неразположение. Посетете личния си лекар, ако имате оплаквания от главоболие или заради нарушено зрение в периода 12-14 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните да изживеят срив в отношенията, ако се прибират недоволни от командировка и изливат гнева на близките си, въпреки че са имали запознанства и изобщо не са скучали самотни. Кризата е факт, а до решението за развод по ваша вина крачката е само една.

 

ТЕЛЕЦ

 

Работа: Рискувате заради проявената доверчивост да затънете в неприятности, обвързани с неподходящи хора, но и да се окажете губещи, ако имате намерение да предприемате инвестиции. Ако непознати хора ви дават съвети за тези вложения бъдете внимателни. Не го правете на 31 октомври, защото Меркурий в този ден започва своето ретроградно движение.

Здраве: Вашата активност на работното място и желанието ви да блеснете с нечуваните си възможности, липсата на достатъчно сън, преумората, са предпоставка за проблеми, ако не си давате задължителната почивка, особено в периода 14-17 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните, които са щастливи в брака да не предприемат промени в личния си живот. Ако не сте щастливи имате достатъчно време да обмислите крайното си решение за развод и да подадете документите, за да избегнете проблемите и непоносимите скандали.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Работа: Добре мислете, преди да поставите началото на нови задачи, ако вашите колеги отказват да ви подкрепят. Преценете дали решението ви е навременно и не забравяйте, че на 31 октомври Меркурий започва ретроградното си движение. Не давайте заеми и внимавайте с разходите, въпреки добрите приходи. Парите ще ви потрябват през оставащите месеци до края на годината.

Здраве: Здравето ви е стабилно, особено ако осъществите задгранична командировка.  Избягвайте нервното напрежение.  Бъдете внимателни в периода 17-19 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Въпреки променливата ви същност и двойнствената ви природа не изневерявайте, за да не се стигне до сцени на ревност от страна на брачната ви половинка.

 

РАК

 

Работа: Бъдете умерени при срещи и внимавайте кого допускате в живота си и до вашите професионални планове и цели, за да не се окажете измамени и предадени. Въпреки намерението ви да смените деловото си обкръжение ви съветвам да не отдалечавате от себе си лоялни колеги и подчинени, за да не съжалявате след броени дни, но тези, които сте засегнали, няма да се върнат повече при вас.

Здраве: Предпазвайте се от инциденти, от хранителни натравяния и стомашни проблеми. Бъдете особено внимателни в период 19-21 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Заради разнообразие в интимните връзки ще съсипете брака си и след това ще ближете рани, ако сте били щастливи. Ако обмисляте развод, защото сте убедени, че партньорите ви имат извънбрачна връзка, или ако вие самите имате такава,  е коректно да си уговорите среща с адвоката си.

 

ЛЪВ

 

Работа: Ако работите до изнемога, но не пропускате и почивката си, препятствията няма да ви притискат, ако ги възприемате като предизвикателство и се доказвате пред колегите си, будейки завистта им. Начинанията отложете, без значение дали са плод на продължително обмисляне или са породени от ваше внезапно решение да направите крачката към поредното ново и мамещо ви предложение.

Здраве: През месеца сте стабилни в здравословно отношение, но както винаги е добре да се предпазвате от прекаляване с алкохола, който вреди на сърцето ви и завишава кръвното ви, ако страдате от хронични проблеми. Бъдете внимателни в периода 21-23 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Трудности ще има семейните, без значение дали живеят щастливо, дали бракът им е формален, но търпим или са достигнали с половинката си критичната точка на кипене. Обмислете дали да се разведете или имате шанс да оправите отношенията, доколкото са възможни компромиси от двете страни.

 

ДЕВА

 

Работа: Бъдете мнителни към задгранични партньори, които ви мамят за съдружие, но с ласкателства, колко сте велики и неотразими. Може би целите им не са съвсем почтени. Не отказвайте пътуванията зад граница за среща с вашите стари  партньори от чужбина. Тези от вас, които имат намерение да правят инвестиции, да преценят финансовата си стабилност до края на годината и да не инвестират, ако е намалял.

Здраве: Ако допускате преумора ежедневно, ще навредите на здравето си, но същото ще се получи, ако се храните безразборно, а имате хронични проблеми със жлъчката и стомаха, особено в дните 23-25 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Месецът помага семейните да разпалят поугасналия пламък на чувствата си дори и ако са имали проблеми през годината. Не бива да изневерявате, освен ако сте решили да се развеждате. Но и при крайно решение изневярата пак не е правилното действие, защото вината ще падне върху вас.

 

ВЕЗНИ

 

Работа:  Имате възможност да отдалечите хората или да оправите при възможност и желание от двете страни блокиращи пътя ви отношения. Ако сте на ръководна позиция и уволняващи подчинени през този месец,  ги превръщате във ваши кармични врагове, които при възможност ще ви мъстят с удоволствие. Кажете им със спокоен тон каква е причината за решението ви, ако нямате намерение да се откажете от него.

Здраве: Почивката ви се отразява благотворно и не бива да я пропускате, ако не искате да навредите на здравето си заради непрекъснатото вживяване в чувствата на околните. Грижете се добре за себе си и избегнете главоболието в период 25-27 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не допускайте скандали с половинката си заради роднини, дето вечно се намесват в отношенията ви и ви вредят със съветите си, а и заради проява на ревност. Ако бракът ви не върви и с ревност и без ревност ще решите да се разведете.

 

СКОРПИОН

 

Работа: Стабилизирайте вече постигнатото, а ако имате планирани начинания, започнете ги в дните, подходящи за целта, съгласно вашата номерологична прогноза. Преценете възможността да направите скок към нов връх и на сегашното си работно място, вместо да се стремите към ново, където нямате гаранция, че заплатата ви ще е по-висока. Вземете правилното решение, но не с емоцията, а с разума си.

Здраве: И през този месец се предпазвайте от проблеми с половите органи и инфекциозни заболявания. Не бива да вредите на здравето си и да очаквате чудо, за да се възстановите, особено при хронични болежки в периода 1-2 и 27-29 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: При семейните въпреки месецът ви на стабилност и хармония, навика ви да залитате в емоционални крайности, скандали и безпричинни нападки към вашата половинка, която няма вина за случващото се, каквото и да е то, ви отдалечава. Ако изневерите забравете миналото щастие.