Вижте какво очаква всяка зодия през октомври в любовта, работата и здравето:

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ОКТОМВРИ  2019

 

ОВЕН

 

Работа: Отложете деловите срещи и разговори. Ако не е възможно тактът и умението да изслушвате са задължителни. Въпреки че не бива да подписвате договори, поне не пропускайте да научите полезното за вас и когато прецените че сте готови да го приложите. Не ви съветвам да назначавате или уволнявате ваши подчинени.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не бива да се притеснявате и да се вглеждате в себе си само защото усещате неразположение. Посетете личния си лекар, ако имате оплаквания от главоболие или заради нарушено зрение в периода 12-14 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните да изживеят срив в отношенията, ако се прибират недоволни от командировка и изливат гнева на близките си, въпреки че са имали запознанства и изобщо не са скучали самотни. Кризата е факт, а до решението за развод по ваша вина крачката е само една.

 

ТЕЛЕЦ

 

Работа: Рискувате заради проявената доверчивост да затънете в неприятности, обвързани с неподходящи хора, но и да се окажете губещи, ако имате намерение да предприемате инвестиции. Ако непознати хора ви дават съвети за тези вложения бъдете внимателни. Не го правете на 31 октомври, защото Меркурий в този ден започва своето ретроградно движение.

Здраве: Вашата активност на работното място и желанието ви да блеснете с нечуваните си възможности, липсата на достатъчно сън, преумората, са предпоставка за проблеми, ако не си давате задължителната почивка, особено в периода 14-17 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните, които са щастливи в брака да не предприемат промени в личния си живот. Ако не сте щастливи имате достатъчно време да обмислите крайното си решение за развод и да подадете документите, за да избегнете проблемите и непоносимите скандали.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Работа: Добре мислете, преди да поставите началото на нови задачи, ако вашите колеги отказват да ви подкрепят. Преценете дали решението ви е навременно и не забравяйте, че на 31 октомври Меркурий започва ретроградното си движение. Не давайте заеми и внимавайте с разходите, въпреки добрите приходи. Парите ще ви потрябват през оставащите месеци до края на годината.

Здраве: Здравето ви е стабилно, особено ако осъществите задгранична командировка.  Избягвайте нервното напрежение.  Бъдете внимателни в периода 17-19 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Въпреки променливата ви същност и двойнствената ви природа не изневерявайте, за да не се стигне до сцени на ревност от страна на брачната ви половинка.

 

РАК

 

Работа: Бъдете умерени при срещи и внимавайте кого допускате в живота си и до вашите професионални планове и цели, за да не се окажете измамени и предадени. Въпреки намерението ви да смените деловото си обкръжение ви съветвам да не отдалечавате от себе си лоялни колеги и подчинени, за да не съжалявате след броени дни, но тези, които сте засегнали, няма да се върнат повече при вас.

Здраве: Предпазвайте се от инциденти, от хранителни натравяния и стомашни проблеми. Бъдете особено внимателни в период 19-21 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Заради разнообразие в интимните връзки ще съсипете брака си и след това ще ближете рани, ако сте били щастливи. Ако обмисляте развод, защото сте убедени, че партньорите ви имат извънбрачна връзка, или ако вие самите имате такава,  е коректно да си уговорите среща с адвоката си.