Да демонстрираш свободен дух, усещане за виталност и лекота и да дефилираш на модния подиум на 74 е нещо, което малко жени биха се осмелили да направят. Хелън Мирън е една от тях. Актрисата взе участие в ревю на френския козметичен бранд L'Oreal, част от Седмицата на модата в Париж. И докато Мирън носеше красива рокля, която напълно хармонираше с вътрешното й усещане – лека и феерична, краката й бяха боси – свободни, за да може актрисата да закрие модното шоу, тичайки в ритъм с музиката. Кой е казал, че изящна рокля си върви с обувки на висок ток?

Сред звездите на подиума в Париж бяха и актрисите Амбър Хард и Анди Макдауъл,  певицата Камила Кабейо и моделът Даутцен Крус. Дългогодишният посланик и лице на козметичната компания Ева Лонгория умили всички, като се появи на подиума със сина си – 15-месечния Сантяго, който я целуна.

В публиката пък присъстваше и Наоми Кембъл, която наблюдаваше шоуто с интерес от първия ред.

L'Oreal е официален спонсор на седмицата на модата в Париж и в сътрудничество с модни къщи като Balmain, Elie Saab, Karl Lagerfeld and Giambattista Valli облича своите известни модели.

Това е третото по ред модно ревю на козметичния бранд, с което се празнува женската сила и разнообразието. През 2017 година, когато се състоя първото подобно шоу, дефилира 79-годишната тогава Джейн Фонда.

Вижте още във видеото.