Натали Вълчева от модна агенция Visages се класира в топ 10 на престижния конкурс Miss Fashion TV 2013, който се проведе на остров Кипър в края на юни. Натали влезе в съревнование с още 29 претендентки от 27 държави, а с короната се окичи представителката на Босна и Херцеговина Александра Клацар.

Натали бе избрана за участие в конкурса след подробен онлайн кастинг, който организаторите проведоха съвместно с българските си партньори от агенция Visages. След избора й за национална представителка, очарователната брюнетка замина за Кипър, където се включи в едноседмична подготовка за конкурса. „Програмата беше доста тежка и стриктна”, споделя Натали, „репетициите продължаваха по 10 и повече часа на ден, а хореографите държаха всички момичета да имаме еднакви походки и сценично поведение, почти никаква индивидуалност не се толерираше”. Въпреки унифицираното сценично присъствие, Натали спечели журито с екзотичното си излъчване и отличните моделски мерки 83/58/88 см.

Натали Вълчева е откритие на модна агенция Visages от проекта PURE beauty, който има за цел да популяризира сред младите момичета идеята за красотата в най-изчистената й форма. Следват сесии за списания с най-добрите модни фотографи в България, сред които Диляна Флорентин, Васил Германов, Костадин Кръстев – Коко, Лазар Гушев, Златимир Араклиев, Ивайло Станев и Елена Ненова , снимки за гръцкото издание на сп. EGO и участие на Berlin Fashion Week. Букерите на агенцията са категорични, че високото й класиране на конкурс от ранга на Miss Fashion TV и перфектните й качества като модел са ясна гаранция, че най-доброто за Натали предстои.