#Януари
Ако сте родени през месец януари, вие сте от тези, които обичат да експериментират. Когато се влюбите истински и обикнете някого с цялото си същество, вие се превръщате в най-верният партньор на света. Падате си по новите неща и нарушаването на табутата. Приключенски и забавен тип човек сте и всеки би се радвал на вашата компания в леглото.

#Февруари
Ако сте родени през месец февруари, сексуалният ви живот е доста шарен и изпълнен с приключения. Вие сте изключително страстна натура, но понякога може да проявите и емоционална дистанция към човека, с когото бихте искали да сте. Независимо от това, вие сте човек, който обича да открива и изследва нови неща и да влагат всеотдайност във всичко онова, което желае да прави. За вас е важно да се свържете на емоционално ниво, за да бъде сексът още по-чувствен.

#Март
Вие сте един изключително духовен човек, който чувства специална връзка с човека, в когото е влюбен. Обожавате да прекарвате много време в леглото, правейки секс. За вас сексът е висша форма на интимност.

#Април
Раздавате се на 100% на своя партньор в леглото. Вие сте в стихията си, когато сексът е буен. Другите лесно се влюбват във вас, но понякога вие пък лесно може да се отегчите и да потърсите интимна ласка в обятията на друг.

#Май
Вие сте изкусителна, вие сте гобиня. За вас сексът е изкуство и държите на всеки детайл в него да бъде изпипан до съвършенство. Вие сте секс машини, на които колкото и секс да правят, все не им достига. Искате да се чувствате комфортно в спалнята.

#Юни
Сексуалният ви живот е изпълнен с експерименти. Обичате да експериментирате с нови и нови секс пози. Вие сте буйни и страстни по време на половия акт. Падате си и по телефонния секс.

#Юли
Сексуалният ви живот е доста задоволителен. Вие сте много романтични. Когато получавате, искате и да давате. Вие сте лоялен секс партньор и държите да доставяте максимална наслада на партньора си.

#Август
Сексуалният ви живот понякога може да се окаже пълна каша. Веднъж може да се окажете изключително щедри към партньора си, друг път – свръхегоистични. Падате си по груповия секс. Посветени сте в много сексуални техники, на които обичате да учите и партньора си.

#Септември
Обичате секса. Когато става дума за любов, секс и романтика, вие сте изключително страстен партньор. Склонни сте да опитвате нови пози за първи път, но само ако имате силна емоционална връзка с партньора си. Вие сте много грижовна и съпричастна личност и би било истински късмет за всеки да прекара нощта с вас.

#Октомври
Не сте от хората, които прибързват. С тази разлика, обичате много, много, да правите секс.

#Ноември
За вас експериментите и новите пози в секса са втора природа. Искате да доминирате. В същото време обаче, се стремите да задоволявате максимално партньора си.

#Декември
Влюбите ли се, давате всичко от себе си, за да се чувства партньорът ви удовлетворен и щастлив. Влагате креативност и изобретателност. Позите от Камасутра не ви плащат и умеете да се забавлявате, докато сте в леглото.