Според непоправимите романтици основната цел на човешкия живот е безусловната любов. За да достигнем до нея обаче, трябва да преминем през различни етапи и да преборим множество трудности. За щастие не сами.

Именно тук се намесват и сродните души, които в никакъв случай не трябва да бъркаме с интимни партньори. Понякога те са роднини, приятели и дори непознати, които ни помагат в израстването и навлизането в следващия етап, който ще ни отведе до безусловната любов. По-долу ще се запознаете с различните видове сродни души и начините, по които ще ги разпознаете.

Кармични сродни души

Кармичните сродни души са често явление в живота на всеки от нас. Обикновено те са част от семейството или приятелския ви кръг – хора, на които се уповавате и в които вярвате. Любовната връзка с кармична сродна душа не е изключена, но почти никога не продължава дълго, тъй като тяхното предопределение е да учат, насочват и подкрепят. Не страдайте, когато ги изгубите - те напускат живота ви само когато са изпълнили мисията си.

Сродните души спътници

Връзката между сродни души спътници често е романтична, но рядко до живот. Подобно на кармичните сродни души, спътниците изпълняват определена цел и напускат живота ни, когато са я осъществили.

Отношенията между сродните души спътници са наистина любопитни. Често бурни и крайно емоционални, връзките между подобни хора са изпълнени със страст, препятствия и много енергия на вятъра – сигурен знак, че все още са в търсене на техния пламък близнак.

Пламъци близнаци

Най-върховната форма на връзката между сродни души е тази на пламъците близнаци. Те са другата част от душата ни, с която сме били разделени в минал живот. Мечтаем именно за тях, когато се надяваме на истинската любов – човек, който ни допълва перфектно, някой, който да ни разбира само с поглед.

За съжаление не всеки успява да открие своя пламък близнак в този живот, но това не бива да ви отчайва. Двете половини винаги се събират, веднъж щом открили пътя към безусловната любов.