Ноември е тук и идва със студено време и дъжд. Какво обаче ни вещаят звездите в работата, любовта и здравето във вече настъпилия месец - научаваме от Светлата Тилкова-Алена:

ХОРОСКОП ЗА НОЕМВРИ 2019

 

ОВЕН

 

Работа: Завършете изостаналите задачи до 20-и, заради ретроградното движение на Меркурий, а след това поставете ново начало. Бъдете отговорни и търпеливи, забравете прибързаните действия и ще се радвате на успех. Не се опитвайте да подражавате на никого. Вървете бавно към поставените цели и не се опитвайте да заемете чуждо място, което не ви се полага, а и ще търпите наказания заради управителя на годината Юпитер и вибрация 3 забраняващи непочтените действия.

Здраве: През ноември здравето ви е нестабилно, защото за е зависимо от психическото ви състояние. Направете профилактика, хранете се правилно, особено 8-11 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните са склонни да пренебрегват брачната си половинка, само защото са решили че им досажда с претенциите си, тъй като някой е спретнал интрига. По-добре е да съхранят брака си, иначе рискуват заради податливост на влияние да се окажат разведени и самотни или орисани на постоянни срещи и раздели.

 

ТЕЛЕЦ

 

Работа: Мечтаете да създадете съдружие с хора, различни от досегашните ви, но се страхувате от провал и загуби, ако се разделите с проверените и коректни партньорства. Каквото и да решите да предприемете, нека е след 20-и, защото дотогава Меркурий е в своето ретроградно движение. Наложете си такт и търпение. Бъдете предпазливи и към хората, които настойчиво ви убеждават да инвестирате в техни проекти.

Здраве: Грижете се добре за здравето си, за да не се окажете в пълен срив отново и отново заради нежеланието ви да си почивате или заради стремежа ви да постигнете невъзможното, особено в дните 10-13 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Готови сте без причина  да изневерите, а след това ще твърдите, че не помните, но никой не ви вярва. Съветът ми е с такт и търпение да съхраните стабилността на брака си, вместо да създавате поводи за скандали.  Бъдете отговорни към семейството си, ако искате да го запазите.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Работа: Склонни сте да се доверявате и да споделяте плановете си, а след това да съжалявате че са ви измамили и предали. Не поставяйте началото на нови отношения преди 20 ноември, защото Меркурий е в своето ретроградно движение, за да избегнете бъдещи негативни последици. Завършете изостаналите задачи. Бъдете предпазливи и прозорливи и съхранете добрия тон с вашите колеги, защото рискувате да загубите подкрепата им.

Здраве: Бъдете внимателни в дните 13- 15 ноември, когато Луната е във вашия знак, за да не си създадете проблеми със здравето, което може да наложи болнично лечение. Преумората ви вреди. Податливи сте на алергии от некачествена храна.

Любов: Съветвам семейните  да съхранят хармонията и щастието в дома си, ако отношенията им не са достигнали степен на омраза и ненавист, която е непреодолима. При липса на хармония и неразбирателство е по-добре е да приключат с брака си, вместо да страдат.

 

РАК

 

Работа: Във ваша полза е да се заемете с изостаналите задачи, които все отлагахте, а рутинната работа ви носи успех. Имате и подкрепата на Меркурий, който до 20-и е в своето ретроградно движение и забранява начинанията и инвестициите. Отдалечете  хората, които ви вредят и блокират професионалния ви път, но без скандали и арогантно поведение, а с финес, на какъвто сте способни.

Здраве: През ноември не бива да се затваряте в дома си, дори и ако сте зиморничави и се страхувате да не настинете. Разходката на чист въздух, дори и само в края на седмицата, ще ви зареди със здраве и ще ви освободи от собствените ви страхове. Внимавайте в периода 15-17 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Трудностите шестват в личния ви живот и  като следствие от нежеланието ви да приемете мнението на семейството си по въпроси свързани с дома и с предварителното обсъждане на предстоящите празници в края на годината. Не ви се говори толкова рано по темата, но ви съветвам да избегнете скандалите.