Ноември е тук и идва със студено време и дъжд. Какво обаче ни вещаят звездите в работата, любовта и здравето във вече настъпилия месец - научаваме от Светлата Тилкова-Алена:

ХОРОСКОП ЗА НОЕМВРИ 2019

 

ОВЕН

 

Работа: Завършете изостаналите задачи до 20-и, заради ретроградното движение на Меркурий, а след това поставете ново начало. Бъдете отговорни и търпеливи, забравете прибързаните действия и ще се радвате на успех. Не се опитвайте да подражавате на никого. Вървете бавно към поставените цели и не се опитвайте да заемете чуждо място, което не ви се полага, а и ще търпите наказания заради управителя на годината Юпитер и вибрация 3 забраняващи непочтените действия.

Здраве: През ноември здравето ви е нестабилно, защото за е зависимо от психическото ви състояние. Направете профилактика, хранете се правилно, особено 8-11 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните са склонни да пренебрегват брачната си половинка, само защото са решили че им досажда с претенциите си, тъй като някой е спретнал интрига. По-добре е да съхранят брака си, иначе рискуват заради податливост на влияние да се окажат разведени и самотни или орисани на постоянни срещи и раздели.

 

ТЕЛЕЦ

 

Работа: Мечтаете да създадете съдружие с хора, различни от досегашните ви, но се страхувате от провал и загуби, ако се разделите с проверените и коректни партньорства. Каквото и да решите да предприемете, нека е след 20-и, защото дотогава Меркурий е в своето ретроградно движение. Наложете си такт и търпение. Бъдете предпазливи и към хората, които настойчиво ви убеждават да инвестирате в техни проекти.

Здраве: Грижете се добре за здравето си, за да не се окажете в пълен срив отново и отново заради нежеланието ви да си почивате или заради стремежа ви да постигнете невъзможното, особено в дните 10-13 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Готови сте без причина  да изневерите, а след това ще твърдите, че не помните, но никой не ви вярва. Съветът ми е с такт и търпение да съхраните стабилността на брака си, вместо да създавате поводи за скандали.  Бъдете отговорни към семейството си, ако искате да го запазите.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Работа: Склонни сте да се доверявате и да споделяте плановете си, а след това да съжалявате че са ви измамили и предали. Не поставяйте началото на нови отношения преди 20 ноември, защото Меркурий е в своето ретроградно движение, за да избегнете бъдещи негативни последици. Завършете изостаналите задачи. Бъдете предпазливи и прозорливи и съхранете добрия тон с вашите колеги, защото рискувате да загубите подкрепата им.

Здраве: Бъдете внимателни в дните 13- 15 ноември, когато Луната е във вашия знак, за да не си създадете проблеми със здравето, което може да наложи болнично лечение. Преумората ви вреди. Податливи сте на алергии от некачествена храна.

Любов: Съветвам семейните  да съхранят хармонията и щастието в дома си, ако отношенията им не са достигнали степен на омраза и ненавист, която е непреодолима. При липса на хармония и неразбирателство е по-добре е да приключат с брака си, вместо да страдат.

 

РАК

 

Работа: Във ваша полза е да се заемете с изостаналите задачи, които все отлагахте, а рутинната работа ви носи успех. Имате и подкрепата на Меркурий, който до 20-и е в своето ретроградно движение и забранява начинанията и инвестициите. Отдалечете  хората, които ви вредят и блокират професионалния ви път, но без скандали и арогантно поведение, а с финес, на какъвто сте способни.

Здраве: През ноември не бива да се затваряте в дома си, дори и ако сте зиморничави и се страхувате да не настинете. Разходката на чист въздух, дори и само в края на седмицата, ще ви зареди със здраве и ще ви освободи от собствените ви страхове. Внимавайте в периода 15-17 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Трудностите шестват в личния ви живот и  като следствие от нежеланието ви да приемете мнението на семейството си по въпроси свързани с дома и с предварителното обсъждане на предстоящите празници в края на годината. Не ви се говори толкова рано по темата, но ви съветвам да избегнете скандалите. 

 

ЛЪВ

 

Работа: Не пропускайте възможността да внедрите нови проекти в плановете си, особено ако ще ги завършите преди края на годината, но не забравяйте, че новото начало трябва да изчака 20 ноември, заради ретроградното движение на Меркурий до тази дата. Завършете до степента, до която е възможно изостаналите задачи,  за да сте сигурни, че успехът ще е с вас, а в края на този и през следващия месец ще се справите напълно с изоставането.

Здраве: За да сте  в добро здраве избягвайте преумората и ненужното натоварване с физическа работа и с чужди проблеми, които преживявате, особено ако не можете да помогнете. Бъдете внимателни в периода 17-20 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните да не пропускат кратко пътуване с брачната си половинка и по възможност с децата си, за да съхранят добрите си отношения. Не бива да проявявате щедрост към ваши роднини и да ги каните с вас на почивка, защото ще бликне завист и ще направят опит да провалят брака ви.

 

ДЕВА

 

Работа: Спазите ли предупреждението да сте отговорни и предпазливи най-вече в критиката, която отправяте, успехът е с вас. Заради вашите прибързани изказвания, действия и разсеяност може да провалите плановете си и да нарушите създадената хармония в отношенията. Тук ви е полезен ретроградния Меркурий до 20 ноември, който забранява инвестициите и начинанията. Не се притеснявайте, ако плановете ви се осъществяват по-бавно.

Здраве: Наложете си такъв начин на живот, който ви зарежда със сили, като не пренебрегвате почивката. Презпазвайте се от проблеми със стомаха в периода 20-22 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Съхранете стабилността на брака си и споделете вечерите с вашите близки, а в почивните дни, ако имате възможност, пътувайте и  обърнете внимание на вашите роднини, които все ви упрекват, че сте заети и нямате възможност да ги посещавате често.

 

ВЕЗНИ

 

Работа: Имате ли намерение да инвестирате, да уговаряте участието си в проекти, насрочете го за след 20-и защото дотогава Меркурий е в ретроградното си движение. До тази дата проверете и се убедете, че намеренията ви не са свързани с риск и бъдещи загуби, защото през следващия месец ще ви трябват налични пари.  Не се поддавайте на омайни примамките за бърза и лесна печалба. Изяснете отношенията с вашите колеги и партньори, за да не задълбочите проблемите, които имате с някои от тях. 

Здраве: От вас и вашето чувство за отговорност зависи дали ще се грижите добре за вашето здраве или ще създадете проблеми и на партньорите си, като се наложи продължително лечение. Податливи сте на здравословни проблеми в периода 22-24 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако сте семейни, не се изкушавайте да флиртувате на работното си място, защото може неусетно да се окажете обвързани в отношения, които да сринат брака ви, а след това да бъдете изоставени и наранени.

 

СКОРПИОН

 

Работа: Не бива да се опитвате да постигнете голямата част от целите си до края на този месец, защото от една страна ще навредите на здравето си, а от друга имате забраната на Меркурий, който е в ретроградното си движение до 20 ноември. Ако сте прозорливи печелите с лекота, а приходите ви даряват самочувствие. Не водете разговори за инвестиции преди 20-и, ако имате намерение да осъществите ваши проекти, свързани с големи разходи.

Здраве: Ако не страдате от липсата на работа и сте доволни от отношенията си у дома ще сте и с отлично здраве. Не ставайте заложници на лекарствата, дори и ако имате хронични заболявания и ви ги предпише лекар, особено в периода 24-26 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: При проблеми в брака проведете спокоен и разумен разговор с брачната си половинка, за да изясните проблемите в семейството. Може да са свързани с материалните ви стремежи и отказът ви да се съобразите и с желанията на вашите близки, които искат да пътувате заедно в края на годината.

 

СТРЕЛЕЦ

 

Работа: Не давайте заеми дори и на най-близките си, защото ако не ви ги върнат, ще патите от безпаричие през следващите месеци и вие самите ще търсите заеми, въпреки че сте финансово стабилни. През целия месец може да пътувате, да договаряте задгранични проекти и инвестиции, а и да направите крачката към начинания, но не бива да подписвате договореното преди 20 ноември, заради ретроградното движение на Меркурий.

Здраве: Предпазвайте се от проблеми с кръвното, които може да се окажат трудно лечими, защото отказвате да се грижите за себе си. Не се подлагайте на оперативно лечение и се грижете за себе си в периода 1 и 26-28 ноември, когато Луната е във вашия знак. 

Любов: Семейните са щастливи, ако избягват интригите на завистливи и недобронамерени хора, които трудно приемат хармонията в техните отношения. Ако имате деца не разочаровайте близките си, като откажете да обсъдите предложенията за празниците през следващия месец с цялото семейство и да ги подготвите по-рано.

 

КОЗИРОГ

 

Работа: Невъзможно е да осъществите планираните инвестиции и проекти до 20-и заради ретроградното движение на Меркурий, допълнителни трудности, появили се от нищото в ежедневието ви, блокират възможността да възстановите добрите отношенията на вашето работно място и да се справите с проблемите, които създадохте сами. И все пак е добре да опитате, може вратите към изясняване на отношенията да са оставени отворени.

Здраве: Резките изблици на агресия, водещи до депресивни състояние може да са причина за сериозни здравословни проблеми в периода 1-3 и 28-30 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: В един момент вашата половинка ще се запита дали да не потърси утеха извън дома, след като се прибирате уморени и нямате време да изпиете заедно по чаша вино и да поговорите. От вас зависи да съхраните стабилността на брака си.

 

ВОДОЛЕЙ

 

Работа:  Приемате допълнителна работа, която ще отхвърлите без да усетите умора, но не поставяйте ново начало преди 20 ноември, заради ретроградното движение на Меркурий. Не си струва да ви използват и мамят към края на годината, а и вие няма да го допуснете. Бъдете недоверчиви към предложенията за инвестиции и обещанията на ваши приятели и бивши колеги за бърза печалба, които удобно са забравили, че преди време са ви предали.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не ви съветвам да спортувате, ако имате стари травми, които може да ви създават проблеми. Предпазливостта е задължителна в периода 3-5 и 30 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Съхранете брака си ако е щастлив и не се надявайте при решения за раздяла да срещнете по-добра половинка, въпреки че ви настройват ваши роднини или приятели. Проведете разговори и преценете дали работата ви  позволява да заминете със семейството си.

 

РИБИ

 

Работа: Забравете начинания до 20-и заради ретроградното движение на Меркурий, за да не изоставате със започната работа както и да завършите планираните задачи, а и за да си гарантирате уважението на вашите колеги и партньори. Ако сте дейни, ще се справите блестящо и ще получите отлични приходи и признание. Не бива да се поемате задълженията  на вашите колеги, които те трябва да свършат, за да не бъдат заслужено лишени от заплата, а после ще мразят вас. Можете да поставите ново начало в последната десетдневка на месеца, ако овладеете емоцията си.

Здраве: Притесненията ви заради невъзможността да сте активни са достатъчни, за да си създадете здравословни проблеми, както се случва обикновено. Бъдете отговорни в периода 5-8 ноември, когато Луната е във вашия знак и сте заплашени от проблеми и обостряне на хронични болежки.

Любов: Емоцията е водеща през месеца и вреди не малко на личния им живот и отношения. Понеже сте изкушени постоянно да флиртувате, ви съветвам да не се задълбочавате и да не създавате трайни извънбрачни отношения, само защото мислите, че седейки на два стола сте намерили златната среда.