Вижте какво очаква всички зодии в работата, любовта и здравето според Светлана Тилкова-Алена:

ОВЕН

Работа: Орисани сте да успявате с честност и коректност, съгласно повелята на Уран. Във ваша полза е, стига да са вдигнати забраните, да пътувате зад граница и из страната, да сключите договори, които биха ви помогнали да разширите бизнеса си, да планирате инвестиции, които ще ви издигнат на ново материално стъпало. Не бива да допускате да ви използват.
Здраве: Здравето ви е нестабилно заради напрежението през целия месец. Бъдете отговорни към себе си и не прекалявайте с яденето и пиенето по време на Гергьовските празници, особено в дните 17-20 май, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Рискувате да изневерите и да съсипете брака си, въпреки че не сте направили до този момент крачката, дори ако не сте щастливи. И все пак може да ви уцели стрелата на Купидон и за миг семейна хармония да се окаже необратимо загубена.

ТЕЛЕЦ

Работа: Не бива да допускате конфликти, за да не отдалечите от себе си хората, които цените и сте заедно с бизнесделата от години. Успехът е с вас, ако не сте прибързани. И без насилие над волята си ще блестите и ще будите завист. Не позволявайте да ви използват, като ви ласкаят.
Здраве: Здравето ви е стабилно, въпреки че проблемите в професионално отношение няма как да не окажат влияние върху физическото ви състояние. Бъдете внимателни в дните 20-21 май, когато Луната е във вашия знак, а и през първата половина на месеца, заради присъствието на Слънцето във вашия знак и все още повлияващата ви Сатурнова дупка.
Любов: От вас зависи да стабилизирате семейните си отношения и живеете в хармония и разбирателство. Семейните, които живеят щастливо в брака, да не допускат интриги от страна на завистливи съседи. По-добре е да не създават предпоставка да проблеми, които не съществуват, а ако съществуват има цивилизовани начини да ги разрешат у дома.

БЛИЗНАЦИ

Работа: Не се подвеждайте, като предприемате необмислени действия и не спорете след като не ви чуват. Направете усилие да се справяте коректно със задълженията си и да завършите изостаналите задачи. Ще се изненадате и от приятни положителни изживявания и полезни разговори с вашите колеги, които са решили, след дълъг период на размисъл подкрепят идеите ви.
Здраве: Здравето ви изисква грижи, защото сте податливи на алергични реакции и на проблеми с дихателните пътища. Не бива да стоите в задимени помещения, а ако имате хронично алергично заболяване посетете вашия личен лекар, за да вземете бързи мерки за блокиране на опасността от обостряне на оплакванията, особено в дните 22-24 май, когато Луната е във вашия знак.
Любов: През май вие, семейните не бива да се притеснявате от проблеми. Не мърморете, не се оплаквайте от всички неволи на света, за да не бъдете причина за разправии. Не бива да допускате намесата на „добронамерени“ съветници от приятелското си или роднинско обкръжение, за да не се окажете между чука и наковалнята и да стигнете до нерешими проблеми с необратим край. Не се опитвайте да управлявате половинката си.

РАК

Работа: Не бива да се притеснявате за идеите си, които, поднесени по подходящ начин, разбираеми и онагледени, ще бъдат приети, оценени и подкрепени. Поискайте повишение заплатата, при условие, че се справяте с повече от обичайната си работа. Постарайте се да анализирате живота си и да отстраните грешките си, за да си освободите пътя от пречките.
Здраве: Здравето ви е стабилно, ако сами не решите да си внушавате болести и да изпадате в депресивни състояния, ако нещо не ви харесва и не успявате да го промените по вашия си начин. внимавайте с храната, особено с пресните зеленчуци, за да избегнете стомашни проблеми, особено в периода 24-27 май, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Внимавайте да не навредите на семейните си отношения и на възпитанието на децата си, защото сте по-строги от обичайното и налагате агресивно мнението си и невъзможни за тях нововъведения за реда в дома ви. Бъдете внимателни с вашите роднини, опитващи се да ви гостуват продължително, за да избегнете проблеми с половинката си заради досадното им поведение.

ЛЪВ

Работа: Ще се лишите от колегиална подкрепа и ще си спечелите неприятели дори и в най-близкото си обкръжение. Ако сте внимателни с разходите ще си спестите бъдещи проблеми заради липса на средства за инвестиции, а най-голямата ви грешка ще е изкушението да инвестирате в чужд проект, за да блеснете с възможности, но загубите бързо ще ви споходят.
Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не си създавате сами нервно напрежение и не изпадате в паника, когато изпълнението на плановете ви се бави. Не прекалявайте с обилната храна и алкохола през празничните дни и особено в дните 1-2 и 27-29 май, когато Луната е във вашия знак. По-добре пийнете червено вино с агнешкото и си хапнете зелена салата.
Любов: През май семейните може да се окажат в изолация от страна на брачната си половинка, защото отказват да помагат у дома, но съществува и опасност да завържат нови отношения. Не е изключено роднини, които искат финансова помощ, която не е възможно да получат, да станат причина за скандали, представяйки отказът ви с техни думи, като обиден и безчовечен.

ДЕВА

Работа: Трудности естествено няма да липсват, заради нежелание да се откажете от начинанията и да спазите изискването за завършване на всичко изостанало. Не спорете инатливо и заядливо и не критикувайте без причина вашите колеги, които ще откажат да ви подкрепят когато ви е най-необходима помощта им. Не бива да допускате около себе си хора, които са доказали липсата на коректност към вас, за да не търпите загуби.
Здраве: Здравето ви е стабилно, но на моменти сте прекалено изнервени и може да си създадете проблеми със стомаха не само заради празничните дни и обилни трапези, а и ако имате хронични болежки, които рискувате да обострите в дните 2-4 и 29-31 май, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Не се поддавайте на искането за запознанства, които целят да нарушат спокойствието в дома ви и да ви тласнат към изневяра. Не бива да флиртувате, дори и на шега, ако имате ревниви партньори. Старанието ви да сте добри и мили с вашите роднини, създаващи интриги, също може да ви донесе проблеми.