Вижте какво очаква всички зодии в работата, любовта и здравето според Светлана Тилкова-Алена:

ОВЕН

Работа: Орисани сте да успявате с честност и коректност, съгласно повелята на Уран. Във ваша полза е, стига да са вдигнати забраните, да пътувате зад граница и из страната, да сключите договори, които биха ви помогнали да разширите бизнеса си, да планирате инвестиции, които ще ви издигнат на ново материално стъпало. Не бива да допускате да ви използват.
Здраве: Здравето ви е нестабилно заради напрежението през целия месец. Бъдете отговорни към себе си и не прекалявайте с яденето и пиенето по време на Гергьовските празници, особено в дните 17-20 май, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Рискувате да изневерите и да съсипете брака си, въпреки че не сте направили до този момент крачката, дори ако не сте щастливи. И все пак може да ви уцели стрелата на Купидон и за миг семейна хармония да се окаже необратимо загубена.

ТЕЛЕЦ

Работа: Не бива да допускате конфликти, за да не отдалечите от себе си хората, които цените и сте заедно с бизнесделата от години. Успехът е с вас, ако не сте прибързани. И без насилие над волята си ще блестите и ще будите завист. Не позволявайте да ви използват, като ви ласкаят.
Здраве: Здравето ви е стабилно, въпреки че проблемите в професионално отношение няма как да не окажат влияние върху физическото ви състояние. Бъдете внимателни в дните 20-21 май, когато Луната е във вашия знак, а и през първата половина на месеца, заради присъствието на Слънцето във вашия знак и все още повлияващата ви Сатурнова дупка.
Любов: От вас зависи да стабилизирате семейните си отношения и живеете в хармония и разбирателство. Семейните, които живеят щастливо в брака, да не допускат интриги от страна на завистливи съседи. По-добре е да не създават предпоставка да проблеми, които не съществуват, а ако съществуват има цивилизовани начини да ги разрешат у дома.

БЛИЗНАЦИ

Работа: Не се подвеждайте, като предприемате необмислени действия и не спорете след като не ви чуват. Направете усилие да се справяте коректно със задълженията си и да завършите изостаналите задачи. Ще се изненадате и от приятни положителни изживявания и полезни разговори с вашите колеги, които са решили, след дълъг период на размисъл подкрепят идеите ви.
Здраве: Здравето ви изисква грижи, защото сте податливи на алергични реакции и на проблеми с дихателните пътища. Не бива да стоите в задимени помещения, а ако имате хронично алергично заболяване посетете вашия личен лекар, за да вземете бързи мерки за блокиране на опасността от обостряне на оплакванията, особено в дните 22-24 май, когато Луната е във вашия знак.
Любов: През май вие, семейните не бива да се притеснявате от проблеми. Не мърморете, не се оплаквайте от всички неволи на света, за да не бъдете причина за разправии. Не бива да допускате намесата на „добронамерени“ съветници от приятелското си или роднинско обкръжение, за да не се окажете между чука и наковалнята и да стигнете до нерешими проблеми с необратим край. Не се опитвайте да управлявате половинката си.

РАК

Работа: Не бива да се притеснявате за идеите си, които, поднесени по подходящ начин, разбираеми и онагледени, ще бъдат приети, оценени и подкрепени. Поискайте повишение заплатата, при условие, че се справяте с повече от обичайната си работа. Постарайте се да анализирате живота си и да отстраните грешките си, за да си освободите пътя от пречките.
Здраве: Здравето ви е стабилно, ако сами не решите да си внушавате болести и да изпадате в депресивни състояния, ако нещо не ви харесва и не успявате да го промените по вашия си начин. внимавайте с храната, особено с пресните зеленчуци, за да избегнете стомашни проблеми, особено в периода 24-27 май, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Внимавайте да не навредите на семейните си отношения и на възпитанието на децата си, защото сте по-строги от обичайното и налагате агресивно мнението си и невъзможни за тях нововъведения за реда в дома ви. Бъдете внимателни с вашите роднини, опитващи се да ви гостуват продължително, за да избегнете проблеми с половинката си заради досадното им поведение.

ЛЪВ

Работа: Ще се лишите от колегиална подкрепа и ще си спечелите неприятели дори и в най-близкото си обкръжение. Ако сте внимателни с разходите ще си спестите бъдещи проблеми заради липса на средства за инвестиции, а най-голямата ви грешка ще е изкушението да инвестирате в чужд проект, за да блеснете с възможности, но загубите бързо ще ви споходят.
Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не си създавате сами нервно напрежение и не изпадате в паника, когато изпълнението на плановете ви се бави. Не прекалявайте с обилната храна и алкохола през празничните дни и особено в дните 1-2 и 27-29 май, когато Луната е във вашия знак. По-добре пийнете червено вино с агнешкото и си хапнете зелена салата.
Любов: През май семейните може да се окажат в изолация от страна на брачната си половинка, защото отказват да помагат у дома, но съществува и опасност да завържат нови отношения. Не е изключено роднини, които искат финансова помощ, която не е възможно да получат, да станат причина за скандали, представяйки отказът ви с техни думи, като обиден и безчовечен.

ДЕВА

Работа: Трудности естествено няма да липсват, заради нежелание да се откажете от начинанията и да спазите изискването за завършване на всичко изостанало. Не спорете инатливо и заядливо и не критикувайте без причина вашите колеги, които ще откажат да ви подкрепят когато ви е най-необходима помощта им. Не бива да допускате около себе си хора, които са доказали липсата на коректност към вас, за да не търпите загуби.
Здраве: Здравето ви е стабилно, но на моменти сте прекалено изнервени и може да си създадете проблеми със стомаха не само заради празничните дни и обилни трапези, а и ако имате хронични болежки, които рискувате да обострите в дните 2-4 и 29-31 май, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Не се поддавайте на искането за запознанства, които целят да нарушат спокойствието в дома ви и да ви тласнат към изневяра. Не бива да флиртувате, дори и на шега, ако имате ревниви партньори. Старанието ви да сте добри и мили с вашите роднини, създаващи интриги, също може да ви донесе проблеми.

 

 

ВЕЗНИ

Работа: Планираните начинания ви носят успех, ако си наложите търпение и не се опитвате да изпреварвате времето, което е отредено за тяхното изпълнение, но и не си позволявате да се възползвате от провала на някого. Не бива да проявявате доброта към хора, които са ви предали, но и вие не бива да сте предатели. Не обсебвайте със своята загриженост колегите и подчинените си, за да не си спечелите неприятели.
Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото се ядосвате за всичко, при това без причина. Оставете се на течението и си наложете спокойствие, особено в дните 4-4 и 31 май, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Не е изключено да вземете решение за раздяла и развод, ако не сте щастливи в брака и проявявате търпимост по силата на навика. Преди това премислете дали действията ви не са плод на импулсивни решения заради временно раздразнение, защото разочарованието ако отношенията ви търпят промяна към хармония, но решите да се разведете, връщането е невъзможно.

СКОРПИОН

Работа: Инатливото ви противопоставяне на предложенията на вашите колеги не ви носи полза, а ги отдалечава от вас. Не бива да уговаряте кредити и да теглите заеми свързани с пътуване и задгранични договори, ако не сте убедени, че забраните по света са отпаднали и там, където вие планирате да бъдете. Свийте разходите до позволения минимум, за да си спестите финансови проблеми. Не инвестирайте в непознат бизнес, по-добре да е във ваш.
Здраве: Здравето ви през целия месец е отлично, ако се съхраните и не допускате преумората да ви навреди. Бъдете отговорни към себе си и се предпазвайте от инфекции и настинка в променливото време, особено в дните 6-8 май, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Във ваша полза е в семейството, да не прекалявате с натякванията ви, че без вас няма кой да ги изхрани, защото обидата на половинката ви може да е с неочаквани последици. Не прекалявайте с ненужни показни разходи, за да не си създадете финансови проблеми, само защото задоволявате капризите на децата или роднините си.

СТРЕЛЕЦ

Работа: Отдалечете се от непочтените партньори, преди да сте затънали в дългове заради прибързано подписани договори за инвестиции, само защото са ви омаяли с обещания, а вие не сте проверили тяхната надеждност и финансова стабилност. Съветвам ви без колебание да отдалечите от бизнеса си хората, които ви пречат, а ако сте подчинени - да не допускате колеги и началници да ви използват, като ви товарят с чужди задължения.
Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не прекалявайте с нервното напрежение и алкохола по време на празниците. Бъдете внимателни в дните 8-10 май, когато Луната е във вашия знак. Направете разтоварващи дни.
Любов: Не се прибирайте късно, за да сеете съмнения в изневяра, защото ако допуснете флирт с използвачи, трудно ще прекъснете отношенията. Внимавайте и какви гости водите в дома си, защото и те, ако не са подходящи за семейството ви, но държат да се внедрят на всяка цена, може да ви спретнат някоя интрига.

КОЗИРОГ

Работа: От вас зависи успехът ви на работното място. От една страна тактът и търпението са задължителни, но от друга, не бива да премълчавате, ако се опитват да ми манипулират и да ви вредят. Не допускайте критика без причина към вашите колеги или подчинени, и ще успеете да съхраните вашата стабилност, позициите си. Не позволявайте да ви провалят плановете заради завист.
Здраве: Здравето ви е отлично, ако не шофирате като автомобилни състезатели. Предпазвайте се от алергии от цъфтежите на цветята особено в дните 10-12 май, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Семейните да внимават, ако играят театър с някаква цел, която само те си знаят, защото може да си създадат проблеми, отдалечаване и дори да се стигне до раздяла, която, макар и временна, ще ги нарани болезнено.

ВОДОЛЕЙ

Работа: Рискувате да се обвържете с използвачи, които целят да измъкнат парите ви. Може да ви донесат финансови загуби, заради съгласието ви на рисковани инвестиции. Доверете се на здравия разум, а не на симпатии или антипатии, които ще се окажат измамни. Не назначавайте роднини или близки на ваши приятели ако бизнеса е ваш, защото нямат намерение да работят, а целят да получават заплата на ваш гръб.
Здраве: Здравето ви изисква внимание и отговорно отношение от ваша страна, защото сте склонни да се преуморявате. Пазете се от травми и проблеми със зрението, отново заради преумора, в дните 12-15 май, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Заради вашата изострена чувствителност сте по-критични от обичайното и трудно може да привлечете противоположния пол. Семейните да не изневеряват, заради обидата, която са им нанесли роднини на половинката им, заради имотни делби, защото уж временната връзка може да се окаже постоянна и да съсипе брака им.

РИБИ

Работа: Заемете се с рутинните си задължения и използвайте трудния месец в трудната година на Уран, за да завършите изостаналите задачи, заради които може да търпите парични санкции или да ви повишат, но не по ваша молба, а заради качествата ви. Не бива да назначавате служители, ако сте собственици на фирма или сте назначени на ръководна позиция. Начинанията, плод на ваши внезапни хрумвания, не носят успех.
Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото непрекъснато се притеснявате за нещо при това лесно решимо. Бъдете внимателни и пазете краката си от преумора и неудобни обувки в дните 15-17 май, когато Луната е във вашия знак.
Любов: Вечер се прибирайте навреме, за да избегнете и преумората и раздразнението на половинката си, че отново вечеря без вас, а и защото не споделяте изживяното пред изминалия ден. Обърнете внимание на децата си, за да не ви разочароват инатливо заради липсата на разговори с вас, с успеха си в училище.