Вижте кой сладкиш отговаря най-пълно на вашия характер, вкус и зодиакален знак

Овен – мъфин с пълнеж от лимон


На голямата енергия и самочувствие, които притежават овните, отговарят само силни аромати и вкусове като този на лимона. С толкова смелост и решителност никой не може да препречи пътя на овена. Затова и неговият сладкиш е темпераментен и със запомнящ се вкус.

Телец – мъфин с пълнеж от моркови



Традиционният вкус на моркови се съчетава чудесно в малката формичка на мъфина и създава нежен и не/традиционен кремов пълен. И телците са точно такива – практични и понякога традиционалисти, но пълнежът винаги е мек и нежен. Всички очакват разчитат на вашата подкрепа, а вие никога не ги разпчаровате.

Близнаци – мъфин с шоколад и ванилия


Точно като шоколад и ванилията в мъфина, които са напълно различни, но чудесно се допълват, така и близнаците имат две страни на характера, които чудесно се сливат и изграждат хармонична връзка. Флиртуват, но и могат да бъдат сериозни.

Рак – мъфин с орехи


Точно като мъфина с орехи рак са меки души, пълни с любов, но все пак имат и своята твърда страна. Хората ги ценят, защото умеят да се посвещават на другите. Понякога са много ексцентрични.

Лъв – мъфин с пълнеж от тиква


Точно като мъфина с тиква, лъвовете са топли хора, а също и самоуверени. Тази комбинация прави зодията неустоима. Лъвовете притежават собствена елегантност и изтънчен вкус.

Дева – мъфин с пълнеж от мед


Девите са деликатни личности. Тихо и почти недоловимо се опитват да помогнат на другите. В другата крайност са тези деви, които прекаляват с помощта към околните, дори забравяйки за собствените си нужди.

Везни – различни мъфини


Като се има предвид разноликата същност на везните, те не могат да бъдат представени само с едно мъфинче. Защото преди всичко везните притежават всички нюанси на харизма и чар. Винаги успяват да разчупят сивото ежедневие и да наложат своите хармонични виждания за живота и света.

Скорпион – мъфин с череши


Зад на пръв поглед готината, спокойна и въздържана външност на скорпионите се крие страстна и пълна с вкус душа. Точно като цвета на черешите, скорпионите са и сладки и много често киселеят. Това е способността им бързо да се трансформират от добрички  в лоши.

Стрелец – мъфин с пълнеж от кафе


Живи, удохотворени, стрелците винаги могат да събудят позамрялата компания в близкото заведение и почти винаги се превръщат в нейната душа. Зодията е готова за всичко по всяко време, но най-вече за философски разговори и дебати.

Козирог – мъфин с пълнеж от ванилия


Козирозите, също като мъфина с пълнеж ванилия, са традиционалисти и са най-сериозният знак в зодиака. Те са готови да решат всеки личен или професионален проблем на мига. Те са хора, на които останалите вярват и разчитат.

Водолей – шоколадов мъфин с пълнеж от ванилия


Силната „шоколадова” енергия на водолеите съвършено се допълва от сладкия, срамежлив вкус на ванилията, които си партнират в създаването на най-уникалната комбинация в сладкарството.

Риби – мъфин с украса цветовете на дъга


Рибите приемат хората такива, каквито са. Точно като шарената украсата на мъфина, зодията е артистична и специална, на която обикновено всички се възхищават.