Вижте кой сладкиш отговаря най-пълно на вашия характер, вкус и зодиакален знак

Овен – мъфин с пълнеж от лимон


На голямата енергия и самочувствие, които притежават овните, отговарят само силни аромати и вкусове като този на лимона. С толкова смелост и решителност никой не може да препречи пътя на овена. Затова и неговият сладкиш е темпераментен и със запомнящ се вкус.

Телец – мъфин с пълнеж от морковиТрадиционният вкус на моркови се съчетава чудесно в малката формичка на мъфина и създава нежен и не/традиционен кремов пълен. И телците са точно такива – практични и понякога традиционалисти, но пълнежът винаги е мек и нежен. Всички очакват разчитат на вашата подкрепа, а вие никога не ги разпчаровате.

Близнаци – мъфин с шоколад и ванилия


Точно като шоколад и ванилията в мъфина, които са напълно различни, но чудесно се допълват, така и близнаците имат две страни на характера, които чудесно се сливат и изграждат хармонична връзка. Флиртуват, но и могат да бъдат сериозни.

Рак – мъфин с орехи


Точно като мъфина с орехи рак са меки души, пълни с любов, но все пак имат и своята твърда страна. Хората ги ценят, защото умеят да се посвещават на другите. Понякога са много ексцентрични.

Лъв – мъфин с пълнеж от тиква


Точно като мъфина с тиква, лъвовете са топли хора, а също и самоуверени. Тази комбинация прави зодията неустоима. Лъвовете притежават собствена елегантност и изтънчен вкус.

Дева – мъфин с пълнеж от мед


Девите са деликатни личности. Тихо и почти недоловимо се опитват да помогнат на другите. В другата крайност са тези деви, които прекаляват с помощта към околните, дори забравяйки за собствените си нужди.