ОВЕН

Намерете пътя към сърцето на партньора си, мили жени, ако сте го отдалечили от себе си, заради непрекъсната си професионална заетост. Работили сте неуморно и по време на извънредното положение, затова е време да промените начина си на общуване в семейството.

ТЕЛЕЦ

В отношенията с любимия ви бъдете въздържани в изразяване на емоциите, мили жени. Не изневерявайте! Семейните жени ще изживеят незабравими сексуални удоволствия. Несемейните да бъдат предпазливи в сексуалните си контакти.

БЛИЗНАЦИ

Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за определяне дата за годеж и брак. Ще си гарантирате щастие. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

РАК

Въпреки деловата ви заетост, мили жени, създайте хармония в интимните си отношения, а ако сте семейни с брачния си партньор. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия. Те ще стабилизират отношенията ви.

ЛЪВ

Напрегнатия ден не ви помага да се откъснете от това, което ви предстои. Вечерта очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща и изясняване на чувствата ви с любимите ви хора. Бъдете тактични. След като взаимно докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и добро настроение.

ДЕВА

Неуспехите си сте в състояние да предизвикате и сами, мили дами, защото на моменти ви обхваща депресия, заради невъзможност да надскочите себе си. Бъдете отговорни към работата си, но и към семейството си. Не очаквайте любимите ви хора да правят непрекъснати компромиси.

ВЕЗНИ

Работите активно, но е възможно и да получите любовно признание. Споделените чувства ви зареждат с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, ако не е със случаен партньор, само защото не искате да се чувствате самотни. Ако си го позволите, ще се почувствате наранени.

СКОРПИОН

Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимия, ако сте закъснели за пореден път заради среща с приятели. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията половинката си. Романтичните мигове с интимния партньор и сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили.

СТРЕЛЕЦ

Ако сте решили да търсите днес подходящия партньор за романтична връзка, късметът не е с вас. Романтичните запознанства ще ви разочароват. Въпреки нежеланието ви непрекъснато да доказвате чувствата към партньора си, днес го сторете, за да изживеете незабравими интимни мигове в леглото.

КОЗИРОГ

Време е да приключите стара любовна връзка, която ви създава проблеми в семейния живот и може да разруши брака ви. Предпазвайте се от случайни сексуални контакти, защото ще бъдете изненадани скоро от нежелана бременност.

ВОДОЛЕЙ

Време е да помислите за почивката си, мили делови жени, и да заведете любимите си хора или брачните си половинки на ресторант. След като се приберете у дома, можете да се отдадете на чувствата си и на здравословен и зареждащ ви със сили секс.

РИБИ

Настъпил е момента да решите дали да съхраните брака си, мили жени, ако вече не издържате и сте засегнати от поведението на партньора си, които отказва да ви подкрепи в професионалните ви стремежи.