ОВЕН 

След като се приберете от работа имате възможност да се отдадете на чувствата си и на интимни мигове. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви докаже за пореден път, че чувствата ви са споделени. 

ТЕЛЕЦ 

Не пропускайте романтичните срещи и сексуалните удоволствия, които ще ви заредят с нови сили в този ден. Вечерта може да промените плановете си за следващия ден. 

via GIPHY

 

БЛИЗНАЦИ 

Разправии с с бивш партньор не са изключени. Приключили сте с интимна връзка, но сте оставили вратата открехната. Няма да се отървете лесно от старата си любов, защото все още се привличате в сексуално отношение. 

РАК 

За да срещнете подходящ партньор трябва да приемате хората такива каквито са и да не се опитвате да ги променяте.За да сте щастливи в интимните мигове с любимите си хора, трябва да създадете хармония и в сексуалните си отношения. 

ЛЪВ 

Ако чувствата с партньора ви са силни и срещат взаимност, не пропускайте възможността да се решите и да създадете семейство. Можете да се сближите чрез желаните и от двама ви сексуални удоволствия. 

ДЕВА 

В личния живот са възможни измами. Ново запознанство и в този ден ще завърши с разочарование. Сексът със случайни партньори ще ви създаде сериозни проблеми, скъпи жени, ако сте семейни или сериозно обвързани. 

ВЕЗНИ 

Пазете се от изневери. Не позволявайте внезапно обзелите ви чувства да съсипят хармоничните отношения в семейството. Несемейните жени днес ще срещнат подходящия партньор. Сексът ще ви зареди със сили.

СКОРПИОН 

Не са изключени проблеми с мъж, към който изпитвате силно привличане към, скъпи дами, но не сте готови за сериозна връзка. Вечерта сте уморени и е по-добре да пропуснете сексуалните изживявания. 

СТРЕЛЕЦ 

Ако не сте семейни, мили жени, очаквайте предложение за брак от интимните си партньори, но си помислете дали самите сте готови да се обвържете. Вечерта се отдайте на приятни романтични и сексуални изживявания. 

КОЗИРОГ 

Възстановете хармонията в личния си живот за да съхраните себе си и здравето си. Знаете, че неразбирателството с любимите ви хора ви съсипва. След романтична вечеря се отдайте на сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ 

Важно е да се съобразявате с мнението на човека до себе си, мили жени, особено ако не сте семейни и искате да намерите своята половинка. Сексуалните удоволствия няма да ви липсват, ако не сте прекалено упорити и се съобразявате с желанията на партньора си.

РИБИ 

Ако сте се влюбили, не тормозете любимия си, не го притискайте да прави това, което искате, дайте му време да те опознае. Позволете си интимна среща и сексуални удоволствия, само ако сте изяснили чувствата си и връзката ви не е временна.