ОВЕН 

Ако не сте прекалили с претенциите си и не сте развалили докрай настроението си, очаквайте романтична среща. Сексуалните ви отношения трябва да са в пълен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви. 

ТЕЛЕЦ 

Ако сте решили да сключвате брак по сметка, можете да срещнете подходящия партньор. За да сте сигурни, че ще впечатлите сексуалните си партньори, се съобразявайте с желанията им в леглото. 

БЛИЗНАЦИ 

Неочаквани промени в личния ви живот ще засегнат и интимните ви отношения. Прибързаността при вземане на решения ще съсипе любовта ви. Склонни сте да се отдадете на секс със случайни партньори, само за да докажете на себе си, че сте желани. 

РАК 

Възможни са нови запознанства, които ще прераснат в серозна връзка. Семейните жени да се пазят от  изневяра. Несемейните имат шанс за романтично запознанство, но не ги съветвам да бързат със сексуалните удоволствия. 

ЛЪВ 

Вечерта очаквайте сцени на ревност, която ще ви подразни и депресира. Причината е вашето поведение, което е дало повод за съмнения в чувствата ви. Лишени сте от възможността да изживеете сексуални удоволствия, но сте си виновни сами. 

ДЕВА 

Вечерта ще се радвате на романтична среща. Намесата на ваши приятели в личните ви отношения ще доведе до раздяла с интимния партньор, ако допуснете това. Не е необходимо да споделяте всичко за сексуалния си живот с тях. 

ВЕЗНИ 

Не се сърдете на брачния си партньор, ако ви задава въпроси, свързани с тайнствени разговори. Прекратете, ако го има,  започнатия от вас флирт. Откажете се от съществуващата в момента емоционална връзка, в която липсват чувствата. Сексът не е достатъчен, за да сте щастливи. 

СКОРПИОН 

Разправии с представител на противоположния пол, не са изключени. Приключили сте с интимна връзка, но сте оставили вратата незатворена с надеждата за нов шанс. Няма да се отъврете лесно от старата си любов, защото все още се привличате в сексуално отношение. 

СТРЕЛЕЦ 

Ако искате да спечелите човека до себе си и да създадете семейство, докажете му, че чувствата ви са искрени. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия, за които все още не сте готови. 

КОЗИРОГ                                                                                                                                                             

Не допускайте бързо до себе си хората, с които се запознавате в този ден. Възможни са разочарования, ако решите да ги превърнете веднага в интимни партньори. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако не е с хора, които ви обичат. 

ВОДОЛЕЙ 

Опитите ви да спечелите сърцето на обекта на вашите чувства ще се окажат напразни. Не се опитвайте да го привлечете с подаръци. След това ще страдате разочаровани, осъзнавайки, че сте използвани. 

РИБИ 

Вечерта бъдете с близките си. Чувствата ви са споделени. Не изяснявайте без причина отношенията с любимите си хора, защото ще се изпокарате. Вечерта ще се лишите от сексуални наслади, заради невъзможност да премълчавате.