ОВЕН

Ако имате спешни служебни задачи, обяснете на интимния си партньор причините за закъснението си, за да си спестите прояви на ревност. Сексът със сигурност ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, за да остави у вас спомен за невероятно изживяване

ТЕЛЕЦ

Изпълнени сте с желание да сте обичани, но дали искрените чувства ще ви споходят, зависи и от вас, скъпи жен и от желанието ви да сте добри домакини. За съжаление не сте доказали на интимния си партньор, че споделяте чувствата му.

БЛИЗНАЦИ

Трудно ще намерите пътя към сърцата на любимите си хора, заради предизвикан от вас конфликт. Без доказателства, заради интриги сте предизвикали скандал заради съмненията ви в изневяра. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами.

РАК

Не ви съветвам да водите разговори с роднините си и да изяснявате отношения. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ако вечерта си позволите сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за проблемите.

ЛЪВ

Пазете се от влиянието на ваши близки, които искат на всяка цена да ви принудят към нови запознанства. Не одобряват интимната ви връзка заради личните си користни цели. Не се отдавайте на сексуални преживявания с избран от ваши роднини партньор.

ДЕВА

Предпазвайте се от разправии у дома. Няма да ви липсват семейни проблеми, свързани с нежеланието ви да задоволите прищявка на интимния си партньор. Сексът няма да ви достави удоволствие, защото е средство за изнудване.

ВЕЗНИ

Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство. Постарайте се да сте мили с любимите си хора. Вечерта се отдайте на незабравими сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Несемейните жени да очакват романтична среща. Чувствата на семейните са споделени. Нямате причина, мили жени, да недоволствате и да обвинявате партньора си, че не ви обръща внимание.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви дарява шанс за среща с подходящия партньор, ако не сте семейни и сбъдва мечтата ви да се сбогувате със самотата. Въпреки това проявете предпазливост и си дайте време, за да се убедите, че не грешите в преценката си.

КОЗИРОГ

Възможно е, ако не сте семейни да срещнете подходящ партньор. Денят е идеален за встъпване в брак за тези, които вече го имат до себе си. Ако сте семейни или обвързани в сериозни отношения, не се впускайте в нова връзка.

ВОДОЛЕЙ

Ако чувствата ви са силни и срещат взаимност, не пропускайте възможността да създадете семейство, дори и човекът до вас да не отговаря на идеалът ви. Въпреки, че все още между вас и половинката има отдалечаване, днес можете да се сближите чрез желаните.

РИБИ

Пазете се от проблеми в личния живот. Не проявявайте ревността си, особено ако вие самите сте прегрешили. От една страна сте влюбени, от друга - изпитвате страх да не бъдете обсебени или пък наранени в интимните мигове.