ОВЕН 

Вечерта бъдете сред най-близките си хора и възстановете хармонията в отношенията си. Нови познати ви привличат и впечатляват, но не ги привличайте прибързано в сексуална връзка. 

ТЕЛЕЦ 

Самотните  ще привлекат вниманието на противоположния пол, но запознанствата ще приключат с разправии или скандал. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни и да се съобразявате с желанията на интимната си половинка в леглото. 

БЛИЗНАЦИ 

Вечерта бъдете нежни и мили с близките си. Чувствата ви принуждават да се разкъсвате старата ви връзка и появилата се възможност за бъдеща. Не наранявайте интимната си половинка с изневяра и секс със случайни партньори, след като ви е познато страданието на сърцето. 

РАК 

В личния живот е възможен неочакван обрат, защото точно в този ден сте отишли на кафе с делови партньори, с което сте събудили ревността на половинката си, която не ви е повярвала. Вечерта изяснете недоразуменията, а в леглото не проявявайте агресия, за да мъстите за съмненията. 

ЛЪВ 

В личният ви живот е възможен разрив в отношенията ви, защото сте прекалено ревниви. Денят е идеален за сключване на брак. Естествено е след разправиите да нямате желание за секс. Все пак си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри. 

ДЕВА 

Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят намерението ви да сте си у дома и с любимите си хора. Вечерта се отдайте на сексуални изживявания, които ще ви разтоварят от напрежението. 

ВЕЗНИ 

Преодолейте притесненията си, свързани с любимите ви хора, защото те с нищо не са ви наранили. Не надавайте ухо на клеветите. Стабилността ви в чувствата е причина да сте добри и в леглото. Сексът с новите ви партньори ще бъде впечатляващ. 

СКОРПИОН 

В личните отношения също сте нестабилни. Проблемите са породени от ваши грешки. Отново рискувате да изневерите. Ако изневярата не стане явна -добре, но няма да ви се размине, ако си позволите сексуален контакт. 

СТРЕЛЕЦ 

Приятна вест за успех в любовта ще ви оправи настроението. Намерете най-кратката пътека към сърцата на интимните си партньори, защото ако пропуснете секса по ваша вина, ще ви заменят още на следващия ден и дори може да е завинаги. 

КОЗИРОГ 

Отношенията с любимите хора ще се успокоят. Щастието и хармонията в любовта ви следват по петите. Семейните ще изживеят незабривими сексуални мигове, а несемейните да се отдадат на секс, ако са сигурни в силата на чувствата си. 

ВОДОЛЕЙ 

Във втората половина на деня ще се изострят отношенията с брачните ви половинки. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си. Вечерта сте още под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина и не искате да се отдадете на сексуални наслади. 

РИБИ 

Очаквайте важни събития в личния живот. Личните ви отношения са проблемни заради поредните интриги, на които любимите ви хора са надали ухо. Не се колебайте да поставите директно въпроса за изневярата, в която ви обвиняват. Сексът ще ви помогне да преодолеете по-лесно проблемите.