ОВЕН

Необходимо ви е усамотяване, за да прецените дали да създадете семейство или все още не сте готови да поемете и тази отговорност. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си и на сексуални мигове.

ТЕЛЕЦ

За да не си създадете проблеми с брачната половинка се заемете със семейните си задължения. Агресивното ви поведение заради нежеланието да помогнете на любимите си в отговор ще доведе до тяхното нежелание за сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Денят е идеален за да обявите годежа си, да изберете датата сключване на брак, както и за хармонизиране вече съществуващите семейните отношения. Вечерта не се лишавайте от усамотяване с интимната половинка и активен секс.

РАК

Не контактувайте с хора извън семейството си. Избегнете разправиите, породени от интриги на ваши съседи. Съмненията в изневяра, които са посели у вас, са безпричинни. Не се лишавайте от хармонията в сексуалния ви живот.

ЛЪВ

Възвръща се хармонията в личните ви отношения, но на каква цена си знаете вие. Щастливи сте, че отново сте обичани и обичате. Сексуалните мигове ви гарантират стабилизиране на интимните отношения.

ДЕВА

Възможни са семейни проблеми, караници с брачния или интимен партньор, защото за пореден път сте обещали да напазарувате и да сготвите, но отново сте забравили удобно. За пореден път рискувате да съсипете сексуалните си отношения.

ВЕЗНИ

Денят е идеален за общуване със семейството. Пригответе всукна вечеря, а не сандвичи. Отдайте се на приятни мигове с любимите си хора. Вечерта се откажете от поканата за гостуване и си създайте романтична обстановка.

СКОРПИОН

Ако не сте семейни, скъпи жени, имате благоприятната възможност да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Не забравяйте да създадете приятни емоции на интимния си партньор. Не пропускайте сексуалните мигове.

СТРЕЛЕЦ

Съдбата ви дава шанс да създадете хармонично семейство. Ако вече сте го създали, време е да помислите и за деца. Семейните жени могат да се отдадат без колебание на сексуални удоволствия. Несемейните да бъдет предпазливи, ако едва днес са срещнали подходящия партньор.

КОЗИРОГ

Личните ви отношения се стабилизират, ако не сте изнервени и заядливи. Любимите ви хора се надяват, че ще бъдете заедно през целия ден. Следобед нараства желанието ви за интимни изживявания. Не се лишавайте от сексуалните наслади.

ВОДОЛЕЙ

Хармонията в семейните ви отношения зависи от вашето поведение. Бъдете щедри на чувства. Не си внушавайте, че не сте достатъчно влюбени и се отдайте на истинските си чувства и активни сексуални удоволствия.

РИБИ

Възможни са проблеми в семейните отношения и открито грубо поведение, което ще раздразни околните и ще стане причина за разправия. Сексуалните удоволствия са в мечтите ви, но рискувате да се лишите от тях.