ОВЕН

Проявете гъвкавост в разговорите с близките си, най-вече с по-възрастните си роднини,  за да си спестите проблемите у дома, мили дами, въпреки че и мъжете са заядливи. От вас зависи дали ще се лишите от романтичните мигове и сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Отново се сблъсквате с проблеми в личните отношения. Семейните да обърнат внимание на партньорите си и на децата си. Покажете им, че ги обичате. С доброто си отношение ще си спечелите заслужени романтични мигове и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Несемейните днес са орисани да срещнат подходящия партньор, ако не се крият в дома си и не избягват запознанствата. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако вече имате интимна половинка, но не сте сигурни в чувствата си. Семейните и щастливите да не пропускат романтичните мигове.

РАК

Обърнете внимание на отношенията си в семейството. Избягвайте по възможност новите запознанства, въпреки, че ще ви бъде трудно да им устоите. Привлечени сте от сексапила на новото си завоевание, но не бързайте да се отдавате на секс повлияни от алкохолното опиянение.

ЛЪВ

Очакват ви разправии с близките ви заради отказа ви да монтирате охранителна система в дома си, защото имате възрастни родители и сте сигурни, че те няма да се справят с нея. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви дадат възможност да изживеете сексуални наслади.

ДЕВА

Поговорете с близките си, дори и ако сте достигнали етапа на невъзможност да си общувате спокойно. В един момент трябва да изясните дали ще имате съвместно бъдеще и бракът ви ще се съхрани или трябва да се разведете, заради изневярата и липсата на сексуален живот.

ВЕЗНИ

Заети с работа забравяте, че сте семейни или сериозно обвързани и имате отговорности към половинката си. Вечерта обърнете внимание на семейството си и на брачния си или интимен партньор. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за добро настроение. Не се лишавайте от тях.

СКОРПИОН

Очаквайте разправия заради ревност от страна на партньора ви, които не са съвсем безпочвени, а вие си знаете причината и мига, в който сте допуснали да се зародят съмненията. Бъдете мили и докажете невинността си с красиво подредена маса, вкусна вечеря, хубаво вино и сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

Не сте в настроение, мислите ви са далеч от реалността, защото сте завладени от емоции заради кризата в личния си живот, скъпи жени и сте близо до отчаяние. Можете само страдат заради отдалечаването на техните половинка. Постепенно осъзнавате грешките си и причината за липсата на сексуален живот в последните дни.

КОЗИРОГ

Не сте се справили с проблемите в личните си отношения, които не са от скоро. Изходът не е в изневяра от ваша страна, за да търсите утеха извън дома, а в разговори и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възстановена хармония и сексуални наслади, защото сте се провалили заради вашето поведение.

ВОДОЛЕЙ

Не ви съветвам да сте агресивни и критични към близките си, мили жени. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си, а инатът ви трудно ще ги допусне отново дори и да страдате и тайничко да родите сълзи. Интимната ви половинка не е готова за сексуални удоволствия.

РИБИ

Вашата брачна половинка е извън себе си от притеснение заради интригите, с които я засипват ваши злонамерени роднини, твърдящи, че изневерявате, че изобщо не иска да сте заедно. Докажете верността и чувствата си, а след това се отдайте на сексуални наслади.