ОВЕН

Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като разочарованието се стовари над главите ви, ако сте сериозно обвързани или семейни. Сексуалните удоволствия с непознати партньори ще ви донесат сериозни проблеми.

ТЕЛЕЦ

Не създавайте проблеми и в отношенията с близките си. Намерението ви да им докажете, че сте господарите в дома си ще ги дистанцира. Сексът няма да ви достави наслада, дори и ако сте си мечтали през целия ден за интимните мигове.

БЛИЗНАЦИ

Откажете се от романтични срещи, защото е възможна проява на ревност, проблеми в личните отношения и разправии. Вашето некоректно отношение към любимите ви и сексът с ваша стара любов, ще раздразни близките ви и ще се развихри скандал.

РАК

Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си и да пътуват с любимите си хора. Несемейните да внимават със запознанствата. Ако не сте опознали добре новите си партньори, сексът може да ви разочарова.

ЛЪВ

Подгответе се, мили дами, че новото романтично увлечение ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте веднага. Сексуалните ви отношения с новите партньори са привидно хармонични, но се чувствате наранени и обидени от несъобразяването с вашите желания.

ДЕВА

В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от рязка промяна в отношенията, дори до решение за развод или раздяла, ако не сте сключили брак. Сексуалният ви живот не е хармоничен. Откажете се от намерението да се отдадете на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Предпазвайте се от проблеми с брачния партньор. Не реагирайте агресивно на упреците му, че сте отсъствали от дома си през целя ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни сексуални мигове.

СКОРПИОН

Не допускайте разправия сутринта, ако партньора ви не е дочул с кого и какво приказвате и е решил че си уговаряте любовна среща. Вечерта, ако не сте изпокарали, се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

До обед не е благоприятно общуването с ваши роднини. Не противоречете, не говорете на висок тон и избягвате обидните изказвания. Не уговаряйте романтични срещи. Сексът няма да ви достави удоволствие.

КОЗИРОГ

Може да ви се струва, че е настъпила нова криза в отношенията с близките ви хора, но това е ваше мнение, което не отговаря на реалността. Не се притеснявайте от проблеми с интимната половинка, която ще ви посрещне с романтична вечеря и желание за сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

От вашето поведение и стабилност зависи да се радвате на приятна вест от далече, която отдавна очаквате. Отношенията в семейството ви се нормализират. Сексуалният ви живот изисква да сте в добро настроение, за да не отдалечите отново любимите си хора.

РИБИ

Несемейните ще срещнат подходящия партньор, но за пореден път ще прекалят с претенциите си, които могат да  съсипят веднага запознанството. Не се надявайте на хармонични сексуални отношения, ако сте изневерили и са ви разкрили.