ОВЕН

Семейните жени да не забравят и себе си, да се разкрасят и заредят с добро настроение. Ново романтично запознанство ще споходи несемейните. Сексуалният ви живот отново изисква да сте активната страна. Не пренебрегвайте любимия си.

ТЕЛЕЦ

Самотните жени ще срещнат интересни хора и сред тях може да открият подходящ партньор, но тряба внимателно да преценяват новите си познати, за да не сгрешат в избора си. Ако сте влюбени, споделете чувствата си.

БЛИЗНАЦИ

Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимния си партньор, осъзнайте грешките в поведението си. Семейните жени могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания и сексуални удоволствия, защото са уверени в чувствата си.

РАК

Колкото по-бързо се приберете днес при любимия си, толкова по-голяма е гаранцията, че ще се отдадете на чувствата си. Обидени сте на интимния си партньор, че сексуалният ви живот не отговаря на желанията ви. Бъдете готови на компромиси.

ЛЪВ

Пазете се от чаровен ухажор, който се опитва да се вмъкне в живота ви, но не защото ви обожава, а за да съсипе вече съществуваща ваша връзка или брака ви, след като не сте предпочели него. Липсва ви хармония в сексуалните отношения. От вас зависи да я възстановите.

ДЕВА

Не са изключени проблеми с мъж, към които изпитвате силно привличане. Семейните жени, разочаровани от зачестилите проблеми в семейството, са склонни към изневери и сексуални контакти веднага след запознанство в този ден. Проблемите им са сигурни.

ВЕЗНИ

Желанието да сте отдадени в полза на хората няма да се хареса на близките ви, с които ще се изпокарате. Само ако сте искрени в разговорите и чувствата си, можете да разчитате и тази вечер на хармония и на сексуални изживявания с любимите си хора.

СКОРПИОН

Ще се изострят отношенията с брачния ви партньор, мили дами. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си. Вечерта сте още под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина.

СТРЕЛЕЦ

В семейството ви назрява конфликт, скъпи дами. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите оправдание за изневярата си. Не и с проява на агресия. Сексът с брачната ви половинка ще остане задълго само в мечтите ви. Не се домогвайте до това.

КОЗИРОГ

През деня се заемете със задълженията си у дома. Не се заяждайте с близките си, ако отказват да ви помогнат. Избягвайте изясняване на отношенията с интимния си партньор. Докажете на любимия, че сексът ви доставя удоволствие.

ВОДОЛЕЙ

Новото ви романтично увлечение може да се окаже разочароващо и да се отдалечите. Вечерта останете с близките си. Не харчете пари за ресторанти с приятели. Несемейните да не си позволяват сексуален контакт още при първата среща, защото последствията ще бъдат необратими.

РИБИ

В разговорите с любимите ви не трябва да се прокрадват и най-малките съмнения за изневяра, мили жени. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да му докажете колко сте всеотдайни в чувствата си и му доставете незабравими сексуални наслади.