ОВЕН

Ако се влюбите в неподходящ партньор, трудно ще прекратите започналата днес връзка. Ако сте семейни дами, сексуалните ви отношения са подложени на изпитание, заради съмнението, че сте изневерили.

ТЕЛЕЦ

Разправията с партньора ви, избухнала неочаквано и без причина, може да прерасне в скандал, ако не сте достатъчно тактични и търпеливи и проявите женския си инат. Сексуалните ви отношения въпреки това са хармонични.

БЛИЗНАЦИ

През деня се ядосвате с вашите задължения, а след работа сте готови да пренесете лошото настроение от работното място и у дома и ще се изпокарате с близките си. Сексът ще ви зареди с положителни емоции и невероятни изживявания.

РАК

Искате да се усамотите. Въпреки това не пропускайте да покажете на семейството чувствата си. Не лишавайте от внимание любимите си хора. Сексуалните мигове ще оставят незабравими спомени у вас, ако сте нежни и не се откажете от тях.

ЛЪВ

Любовни срещи извън семейството ще ви донесат само разочарования в личния живот. Не е желателно да пътувате. Не се доверявайте на късмета си, ако сте решили да изневерите. Ще ви разкрият веднага и ще се лишите от мечтаните сексуални мигове.

ДЕВА

Не сте склонни да раздавате обичта си, но искате да я получите, защото се чувствате самотни. Семейните могат да изживеят сексуални мигове, а несемейните да ги оставят за друг ден, ако са със случайни партньори.

ВЕЗНИ

Не се впускайте в любовни авантюри, ако сте съжалили някого в неговата самота, без значение дали сте семейни или необвързани. Няма да бъдете щастливи. Случайните сексуални отношения са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг период на самота.

СКОРПИОН

Ако сте ядосани, не допускайте агресия към семейството си и особено към интимната си половинка. Отдалечаването й ще ви притесни. Сексът няма да е желан от любимите ви хора. Не търсете сексуални партньори извън дома си.

СТРЕЛЕЦ

Самотните си търсят партньор, но нека бъдат внимателни. Не е изключено да срещнете мечтаната голяма любов. По време на сексуалните удоволствия избягвайте разговорите и заядливите въпроси, защото ще отблъснете интимната си половинка.

КОЗИРОГ

Бъдете мили с любимите си хора и не проявявайте ревността си ез причина, а и за вас не е типично да ревнувате, защото усещате какво се случва в незримия за околните свят. Не бързайте да стигате до леглото с новото си завоевание. Сексът може да се окаже обвързващ ви за цял живот, а вие не сте готови за това.

ВОДОЛЕЙ

Днес от сутринта сте неприятно изненадани, защото сте натоварени с разрешаване на лични и семейни проблеми, които не работят в полза на интимните ви отношения. Забравете за намерението си да се отдадете на сексуални изживявания.

РИБИ

Бъдете внимателни с хората, които обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните жени ще срещнат мечтаната половинка. Сексуалните мигове ще ви доставят взаимна наслада, ако не ги пропуснете, защото сте изнервени.