ОВЕН 

Отношенията с интимния ви партньор изискват да сте внимателни. Вашите съмнения в чувствата му ще го изнервят. Вечерта се отдайте на интимни мигове с любимите си и на активен и незабравим секс. 

ТЕЛЕЦ 

Денят позволява сключване на брак. Възможно е, ако не сте семейни, мили дами, да срещнете своят партньор и да изживеете романтични мигове още днес. Вечерта ще се наложи да давате обяснения за поведението си, ако сте били груби по телефона. 

БЛИЗНАЦИ 

Запознанствата и романтичните срещи ще ви донесат много радост и приятни изживявания. Сексуалните мигове са желани и мечтани от вас още от сутринта. Не ги пропускайте! 

РАК 

Късметът може да ви изостави, ако сте решили да се впуснете в нова любовна авантюра. Бъдете предпазливи, ако имате романтична среща, но сте обвързани и в други отношения. 

ЛЪВ 

Вечерта се приберете у дома веднага след края на работния ден. Не пътувайте! Бъдете с любимите си. Открийте най-краткия път към сърцата им, ако сте ги отдалечили от себе си. Сексът няма да ви сближи. 

ДЕВА 

Любимите ви са щастливи, че вечерта ще бъдете заедно. Очаквайте приятна изненада. Ако сте несемейни, влюбили сте се неочаквано, не знаете какво да предприемете с предишната си връзка. 

ВЕЗНИ 

Пазете се от опити на роднини да ви засегнат заради завистта им към материалните ви успехи. Ще се опитат да настроят срещу вас любимите ви. 

СКОРПИОН 

Не се надявайте късметът ви да проработи и да ви поднесе както дар Любовта. Трябва да заслужите чувствата на любимия човек. Не пропускайте да докажете, че сте щастливи в любовта и се отдайте на сексуални мигове. 

СТРЕЛЕЦ 

Проявете щедрост и покажете чувствата, които изпитвате към близките си и любимия човек. Създайте си приятни емоции. Сексуалните наслади ще са приятния завършек на една красива вечер. 

КОЗИРОГ 

Радвате се на споделени чувства и на хармония в личните отношения. Не изневерявайте. Желанието да блеснете пред интимната си половинка с невероятни сексуални изживявания не е повод да разказвате за натрупания опит с други интимни партньори. 

ВОДОЛЕЙ 

От вас зависи дали ще сте посрещнати добре у дома и ако отивате при интимната си половинка, или ще допуснете да ви отблъснат. Хармонията в интимните ви отношения изисква да сте умерени. 

РИБИ 

Запознанство в личен план може да се превърне в сериозна връзка. Семейните жени да не изневеряват. Несемейните дами имат шанс да открият своята половинка.