ОВЕН 

Разсеяни сте заради лични проблеми, притиснали ви от сутринта, които трябва да разрешите до края на деня. Съдбата ви подлага на изпитание, за да види дали сте склонни към компромиси и към признаване на вашата вина за липсващия сексуален живот. 

ТЕЛЕЦ 

Личният ви живот е свързан с разочарования, породени от силно изразените ви материални стремежи. Сексуалните ви отношения са в криза, заради съмненията на интимната ви половинка, че я използвате. 

БЛИЗНАЦИ 

Вечерта ще ви натоварят със семейни задължения, които не сте отхвърлили заради отсъствието си от дома. Бъдете отговорни към близките си и не се измъквайте с извинения, че сте уморени. 

РАК 

Вечерта ще се наложи да разрешавате семейни проблеми. Не ви е приятно това задължение, но ще ви донесе спокойствие. Ако не сте достатъчно тактични и не премълчавате рискувате отново да се лишите от сексуални наслади. 

ЛЪВ 

Следобед се отдайте на развлечения със семейството си. Ще заслужите тяхното одобрение. Вечерта отидете на ресторант с любимите си хора, а след това се отдайте на сексуални удоволствия.         

ДЕВА 

Вечерта се подгответе за проблеми с ваш роднина. Приемете фактите и не се ядосвайте. Ваши съседи се опитват да съсипят брака ви, защото искат да привлекат към себе си брачната ви половинка и да я използват. Забравете за сексуалните наслади заради разразилия се скандал! 

ВЕЗНИ 

След работа се приберете у дома и си почивайте. Въпреки, че целият ден е украсен с неприятния оттенък на лошото ви настроение, се възползвайте от шанса да стабилизирате отношенията си в семейството. 

СКОРПИОН 

Следобед си почивайте или пътувайте, за да се заредите с положителни емоции. Вечерта подарете изцяло на интимната си половинка и се отдайте на сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ 

Отхвърлете задълженията си у дома, особено ако са свързани с ремонти. От значение е да запазите спокойствие и да не се ядосвате. Звездите ви съветват да не се захващате с разрешаване на лични проблеми. 

КОЗИРОГ 

Следобед лични проблеми ще ви накарат да забравите за почивката си. Справете се бързо и се отдайте на приятни емоции. След като се справите с проблемите си създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ 

Подгответе се за упреци от брачната си половинка, че я изоставяте на произвола на Съдбата, въпреки че сте длъжни да отидете на работа. Няма как да я убедите в противното. Не се изненадвайте, ако ви накажат с лишаване от секс. 

РИБИ 

Съветвам ви преди пътуване, ако е неотложно, да обсъдите намеренията си с близките си, за да избегнете разправиите. Вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия.