Какво вещаят звездите за деня, в който са родени певиците Тина Търнър и Рита Ора. Последната дори има юбилей - става на 30!

ОВЕН

Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете и не си наложите търпение, за да разберете къде е проблемът и да го решите. Неподходяща покупка, свързана с подаръци за рожден ден, е причина за проблема.

ТЕЛЕЦ

Вечерта се усамотете. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина точно на семейния празник. Няма защо да вините брачната си половинка за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили.

БЛИЗНАЦИ

Не е изключено при случайно познанство и внезапно привличане да се окаже, че сте срещнали подходящата половинка. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Не избързвайте със сексуалните удоволствия.

РАК

Не позволявайте на емоцията да ви попречи да сте разумни в думите и действията си. Не създавайте проблеми в семейството си. Изневярата на половинката си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и липса на чести сексуални контакти.

ЛЪВ

Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети, но целта им е точно обратната - да съсипят отношенията ви. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират, няма как да ги промените.

ДЕВА

Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения преди да седнете на семейната вечеря. Не ги разочаровайте, а забавете малко подреждането на трапезата.

ВЕЗНИ

Бъдете критични към недостатъците си, променете се и животът ви ще се промени в същия миг. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към половинката си. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс.

СКОРПИОН

Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите й или на съседите си ще се разминете със сексуалните удоволствия. След това каквото и да обяснявате, не чакайте прошка. Съмнението ще остане.

СТРЕЛЕЦ

Звездите ви предупреждават за проблеми в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси не с половинката ви, а с нейните нахални роднини, които все искат нещо от вас. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не сте съхраните добрия тон в отношенията си.

КОЗИРОГ

Не закъснявайте много след работа, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали след семейния празник да отидете на заведения. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса на любимите ви хора.

ВОДОЛЕЙ

Личните отношения са проблемни, но вината е ваша. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимната си половинка или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близките си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си.