ОВЕН

Не разчитайте, че запознанствата в дискотека или в заведение ще се превърнат в трайни романтични отношения. Ще изживеете разочарование. Не се впускайте в сексуални удоволствия с непознати партньори, за да избегнете проблемите с брачната си половинка.

ТЕЛЕЦ

Семейните представители на знака е добре да се съобразят и със задълженията с у дома, за да избегнат упреците от брачните си партньори. Не разчитайте на сексуални мигове, ако сте се прибрали в добро настроение след вечеря с колеги или приятели.

БЛИЗНАЦИ

След обед са възможни разправии у дома, мили дами. Запазете спокойствие. Ще разрешите успешно семейните проблеми. Не сте доволни от сексуалния си живот. От вас зависи да засилите собствената си активност в леглото.

РАК

Семейството ви иска да се откажете от допълнителната работа, която ви привлича. Потърсете компромис в отношенията с любимите си хора. Ако не сте семейни и сте срещнали подходящия партньор, сексуалните удоволствия са разрешени, при положение, че сте уверени в чувствата си.

ЛЪВ

Не се впускайте в изневери и флиртове, защото ]e се обвържете с хора, от които трудно ще се отървете. Сексуалните ви отношения са хармонични, но сте готови да ги съсипете заради краткотрайно увлечение.

ДЕВА

Чувствата ви са споделени, не бива да се съмнявате в това. Отношенията в дома ви са хармонични. Съхранете ги. Вечерта се приберете и се отдайте на романтични мигове и на сексуални удоволствия с любимите си хора.

ВЕЗНИ

Ако сте решили да създадете семейство, започнете с подготовката в днешния ден, за да избегнете проблеми и затруднения, който е добър и за сключване на брак. Зарадвайте любимите си хора с интимни мигове и сексуални удоволствия, които ще ви заредят със сили и добро настроение.

СКОРПИОН

Може да усложните отношенията с възрастните си роднини. Причината е отказът им да приемат вашата интимна връзка. Не проявявайте упорство и не се впускайте в сексуални наслади, ако не сте сигурни в чувствата си. Неочаквана бременност ще ви обвърже за цял живот.

СТРЕЛЕЦ

Ново запознанство ще преобърне живота ви, ако не сте семейни, а при семейните ще създаде повод за ревност и желание за изневяра. Не допускайте влошаване на отношенията с вашата брачна половинка. Липсата на хармония в отношенията ви лишава от нормален сексуален живот.

КОЗИРОГ

Семейните отношения ви създават проблеми. Липсата на хармония ви разболява. Заявили сте нежеланието си да се отдадете на сексуални мигове, заради невъзможност да се примирите с насилствено обвързване в нежелани интимни отношения.

ВОДОЛЕЙ

Обстановката в дома ви ще е напрегната, заради прояви на ревност и обидни думи, които не успявате да преглътнете. Прекалили сте с опитите да обсебвате и сте отдалечили любимите си хора, затова не разчитайте на сексуални удоволствия.

РИБИ

Очаква ви лично щастие. Не трябва да пропускате своя шанс за среща с интимния партньор, за да не разрушите връзката си. Тези от вас, които имат до себе си любими хора, могат да се отдадат на романтични мигове и сексуални удоволствия.