Вижте какво вещаят звездите за деня, в който са родени Съмърсет Моъм, Вирджиния Улф и Ета Джеймс.

ОВЕН

След края на работния ден си създайте приятни емоции, поканете си гости или отидете при приятели, но само ако взаимно няма да си досадите. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на вечерта. 

ТЕЛЕЦ

Няма как да избегнете проблемите в семейството си, защото каквото и да ви възложат все нямате време. Бъдете сговорчиви, ако ви молят да свършите някаква работа у дома. Вечерта не пропускайте сексуалните удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Близките ви са изненадани от рязката промяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Споделете с тях притесненията си. Вечерта изобщо не сте настроени за сексуални наслади, но е във ваша полза поне да се отдадете на интимни разговори и почивка. 

РАК

Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност. Докажете на интимната си половинка, че истината е друга, за да избегнете раздяла или липса на сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

През деня работете активно, а вечерта се отдайте на приятни емоции, разкрасете си и очаквайте романтична среща. При стабилна връзка или ако сте семейни не пропускайте интимните мигове и сексуалните удоволствия. 

ДЕВА

Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от тяхна страна, въпреки че основателна причина няма. Разсейте съмненията. Не е изключено да се размините със сексуалните удоволствия. 

ВЕЗНИ

Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не трябва  да ви притесняват. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата привързаност на своята половинка. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Не се колебайте, ако няма забрани и ограничения да предложите пътуване на любимите си хора. Тези от вас, които могат да си го позволят да посетят любимо заведение, а след това се отдадат на сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ

Семейните да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях, ако искат да намерят бързото им решение. Сексът може да ви разтовари от напрежението през деня и да заличи разочарованията, които сте изживели. 

КОЗИРОГ

В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате и си спестите хвалбите колко сте ухажвани и желани, което няма да се хареса на партньорите ви. Вашето поведение се проектира и върху сексуалните желания на интимната ви половинка. 

ВОДОЛЕЙ

Пътуване със семейството сред работа, дори и до близко приятно за всички заведение, е начин да се освободите от напрежението и да разнообразите деня си. След вечерята  се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални наслади. 

РИБИ

Вечерта не е изключена разправия у дома заради нежеланието ви да пазарувате следобед. Развалете отношенията си с роднини, които правят опити да навредят на личните ви отношения. Изгладете недоразуменията и не се лишавайте от сексуалните мигове, които ви принадлежат въпреки завистта на околните.