ОВЕН

Отдали сте се изцяло на интимния си партньор, но чувствата ви не са споделени така, както очаквате, има разлика ако сравнявате първите трепети. По-добре се разделете, след като не сте щастливи. Не допускайте сексуален контакт, ако нямате желание за това. Ще ви е неприятно.

ТЕЛЕЦ

Ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, предпазливостта е задължителна, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако сте готови да се съобразите с желанието на интимния си партньор.

БЛИЗНАЦИ

Възможни са усложнения с близките ви хора, заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Интимният ви партньор се чувства наранен. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си и се отдайте на приятни сексуални изживявания.

РАК

Влюбени сте, но не знаете как да спечелите обекта на чувствата си. Несемейните да очакват предложение за брак. Сексът ще ви зареди с добро настроение, само ако сте сигурни в чувствата си и не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност.

ЛЪВ

Интимните ви партньори се чувстват привлечени от вас, но се страхуват, защото сте прекалено впечатляващи, заради което ревнуват. Ако ги обичате, не ги наранявайте. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания.

ДЕВА

Пазете се от проблеми в личния живот. Обърнете внимание на близките си. Контролирайте емоциите си. Отношенията с интимния ви партньор не са много добри, затова е добре да контролирате емоциите си. Не се надявайте на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Жените родени в знака изживяват романтична любов. Дайте възможност на мъжа до вас да ви подкрепя. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимите ви хора премахва напрежението и умората.

СКОРПИОН

Несемейните жени за пореден път ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща. Вечерта си създайте приятна обстановка, усамотете се с любимите си хора, не пропускайте сексуалните изживявания.

СТРЕЛЕЦ

По-добре отложете за друг ден важните разговори, целящи изясняване на отношенията, заради роднинска намеса, която не одобрявате и с право. Постигнете хармония в семейството и се отдайте на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Ще се разкъсвате между информация, която не сте проверили, ревност и съмнения. По-добре поговорете директно с партньора си и изяснете всички недоразумения на мига. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да преодолеете кризата в отношенията си.

ВОДОЛЕЙ

Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания.

РИБИ

Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.