ОВЕН

Следобед ще ви ядосат ваши роднини, които не сте чували от години. Не не бъдете прекалено гостоприемни, защото не идват в дома ви с добри намерения и ги отпратете бързо. Предпазвайте се от разправии с брачния си партньор. Заради това неочаквано гостуване и неприятни разговори може да се лишите от сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

След работа си създайте положителни емоции с вашите близки и с вашия брачен партньор, ако сте семейни или пък с любимия, ако сте го срещнали, скъпи жени. Вечерта бъдете мили и нежни и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта не канете гости, ако семейството ви иска да си почивате и да не общувате с външни хора, дори и ако това са вашите най-добри приятелки. Ще надуят главата на партньора ви и ще го изневрят. По-добре се отдайте интимни мигове, на чувствата си и на сексуални наслади.

РАК

Семейните дами да не оставят без внимание децата и брачния си партньор. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се колебаят при покана за дискотека, защото може да срещнат своята половинка. Сексуалните контакти да бъдат безопасни и след задължителна лична хигиена.

ЛЪВ

Не правете опити да промените личния си живот чрез създаване на нова интимна връзка, скъпи жени. Новото завоевание няма да ви донесат мечтаното сексуално удовлетворение.

ДЕВА

Следобед се очертават разправии с близките ви заради вашата непрекъсната служебна заетост. Ако сте бизнесдами, не пренебрегвайте любимия и децата си. Вечерта се отдайте на романтични мигове, на чувствата си и на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Близките ви вече се притесняват от вашето отсъствие, а също и от самотата. Вечерта се отдайте на почивка и приятни занимания. Сексуалните удоволствия са заслужената награда към партньора ви заради вашето отсъствие, а и сте длъжни да сте мили с любимия.

СКОРПИОН

Избягвайте запознанствата, скъпи жени. Не разчитайте на късмета си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с близките си у дома. Не се надявайте на сексуални наслади, защото сте уморени и ще заспите щом подушите възглавницата.

СТРЕЛЕЦ

Направете необходимите промени в подредбата на дома си, за да зарадвате съпруга си. Поговорете с близките и с децата си. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Не пропускайте и почивката си скъпи дами, за да съберете сили за активна работа. Дарете приятни мигове на близките си и на любимия си. Вечерта си пийнете чаша червено вино и се отдайте на интимни разговори и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте отношенията с близките си, мили жени. Ако сте семейни и имате деца, проявете хитрост, за да ги накарате да ви слушат. Ще постигнете мир и спокойствие, ако не ги критикувате дори и да са лудували в училище. Вечерта се постарайте да заслужите с хубава вечеря интимните мигове и сексуални удоволствия.

астро

Намерете най-безболезнения начин, за да наложите мнението си в семейството, дори и ако сте по женски гъвкави. Брачният ви партньор има проблеми, които са причина за отказ от сексуални удоволствия. Поговорете и се опитайте да помогнете.