ОВЕН

Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите. Несемейните жени може на парти или по време на гостуване да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте сексуалните мигове с любимите си хора.

ТЕЛЕЦ

Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща със стари приятели. Проявете внимание и грижовност към вашите близки. Предпазвайте се от проблеми в семейството или с интимния партньор и не се лишавайте от сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

След напрежението през изминалата седмица сте длъжни да се отдадете на почивка, защото вече сте на края на силите си. Опитайте се да нормализирате отношенията си с вашите половинки и да постигнете сексуална хармония.

РАК

Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря и без притеснение дайте израз на обичта си към любимите хора. Сексът ще ви зареди със сили и невероятни изживявания.

ЛЪВ

Вечерта си останете у дома. Бъдете с близките си и обсъдете последните приготовления за ваш личен празник. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на чувствата си и на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимния ви партньор, защото с нерви нищо няма да постигнете, най-много вие самите да се депресирате. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, ако не сте семейни. Сексът не е повод за примирие.

ВЕЗНИ

Общуването с близките ви е затруднено, защото не сте в състояние да ги разберете и да простите поведението им. Поканете си гости! Овладейте емоцията си, ако искате да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви очакват приятни романтични мигове и сексуални наслади.

СКОРПИОН

Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с незабравимо романтично приключение и възможност да създадете семейство, ако сте самотни. Поставете успешно начало на стабилизиране най-вече на личните ви отношения и сексуалния ви живот.

СТРЕЛЕЦ

До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение, защото изискват разговор с вашите близки. Не се надявайте, че интимният ви партньор ви е простил и забравете за сексуалните си фантазии.

КОЗИРОГ

Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимия ви. Дали ще ви зарадва романтична вечеря и сексуални наслади, които няма да забравите, зависи от вашето поведение и коректност.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта изяснете проблемите в семейните отношения, скъпи жени. Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия и романтичните мигове. Задължителни са грижите за здравето и профилактичното лечение на хронични заболявания.

РИБИ

Вечерта излезте с приятна компания, но не прекалявайте с искането си да се съобразяват с вашите планове и избор на заведение. Възможна е нова интимна връзка при несемейните жени. Сексът ще ви помогне да се справите с разногласията с брачния си партньор.