ОВЕН

Проявете сдържаност в чувствата и защитете себе си от интриги. През целия ден изпитвате нужда от обич. Не проявявайте агресия в леглото, която няма да достави сексуална наслада на партньорите ви.

ТЕЛЕЦ

Вечерта отидете на гости или заведете любимите хора на ресторант. Обърнете внимание на семейството и на децата си. Любовта ще ви зареди с нови сили. Не бъдете дистанцирани и не пренебрегвайте сексуалните си изживявания.

БЛИЗНАЦИ

Самотните жени да са внимателни в избора на интимни партньори. Не е изключено днес да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади, ако срещата ви е първата.

РАК

Вечерта си създайте положителни емоции в компанията на любимите си хора и не говорете за професионалните си задачи. Можете да разчитате на приятни интимни изживявания и сексуални удоволствия, ако сте мили.

ЛЪВ

В личните отношения отново ще настъпи хаос, заради недоразумения породени от ваши думи. Разрешете проблемите спокойно, без да повишавате тон. Не забравяйте, че в този изпълнен с напрежение ден няма по-добра отмора от желания секс.

ДЕВА

Създайте си романтична обстановка. Сексът ще ви достави взаимно удоволствие, ако е с любимите ви хора. Не се изкушавайте от случайни интимни контакти.

ВЕЗНИ

Ако ви се струва, че сте срещнали мъжа мечта, но той сякаш не отговаря на чувствата ви, се лъжете. Въпрос на време е да разберете какво мисли и какво бъдеще за двама ви чертае. Чувствата ви са споделени. Вечерта бъдете с близките си.

СКОРПИОН

Оставете настрани личните си проблемите. Няма да ги разрешите. Приемете помощ от приятели.  Семейните мъже  да не изневеряват. Не се опитвайте да оправдаете флиртът си през деня, защото ще се лишите от секс с интимната си половинка.